Weekvlogs 3 & 3,5: Berlijn & update

Hoi lieve allemaal!

Ik zit nu tussen vlog 3 en 4 in, dit komt omdat ik wel beeldmateriaal geschoten heb voor vlog 4 maar.. Hier komt het probleem: Dat staat op andere mensen hun telefoon en die zijn nu constant druk, kunnen het niet versturen etc etc. Allemaal heel jammer maar ik dacht laat ik toch nog een kleine update geven over mijn leven de afgelopen tijd.

Ook op het blog ben ik niet zo actief, ik zit momenteel even in een dipje. Ik weet niet zo goed waar ik over moet schrijven en heb er ook niet zo heel veel zin in. En uiteindelijk ben ik deze blog begonnen omdat ik zin had om stukjes te schrijven en die zin mist nu even.. Het komt vast wel weer terug hoor, daar ben ik zeker niet bang voor maar nu vind ik het gewoon net even iets leuker om nieuwe dingen te leren op het gebied van filmpjes!

Ook had ik nog niet laten weten dat vlog 3 online staat. Dat is mijn favoriete vlog voor nu, ha-ha van de 4 vlogs, maar goed. Ik besteed daar nog wel een artikeltje aan denk ik! Voor nu presenteer ik jullie mijn laatste twee vlogs:

Weekvlog 3:

Weekvlog 3,5

 

Nu pak ik snel de camera van J. erbij en vlog ik me weer verder door de vakantie!

Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *