Weekly winners 7

Favoriete nummers – Lil’ Kleine

 

Twee keer Lil’ Kleine, die trouwens meedoet aan Expeditie Robinson; hoe leuk! Zijn hele album vind ik niet zo leuk, maar de nummers net iets meer & gemaakt voor dit zijn echt toppers. Krantenwijk vind ik ook erg leuk maar die heb ik ondertussen teveel geluisterd. Op dit moment staan deze nog even op repeat..

Spannendste moment – Begonnen met stage

Ik ben vorige week begonnen met stage lopen! Heel spannend natuurlijk want allemaal nieuwe dingen die je gaat doen en nieuwe dingen die je gaat leren. En natuurlijk ook nog eens nieuwe mensen ontmoeten. Gelukkig is het allemaal meegevallen, ik moet wel veel doen maar dat is een stuk beter dan alleen een koffie haal- stage. Ik heb veel verantwoordeijkheden, ook wel spannend, maar dat maakt het ook wel tof. Ondanks alles verlang je natuurlijk al vanaf maandagochtend weer naar het weekend, dat kan ik niet ontkennen :p.

Leukste aankoop – trui van Rad

Foto van Rad

Deze superleuke trui van Rad! Deze zit gelukkig wel goed dus die ga ik dan gelukkig ook heel veel dragen deze herfst.

Stomste aankoop – Shirt van Rad

Foto van Rad

Ik vond dit shirt echt super leuk: “hi, don’t be racist, thanks”. Ik bestelde hem in een L zodat ik zeker zou weten dat die echt lekker groot zou zitten maar dat valt tegen. Ik ga hem nu terug sturen maar vind het wel heel jammer. Hij zit echt alsof ik een xs heb gekocht haha.

Leukste film – Tulip Fever ( in de leukste bioscoop van Nederland)

Tulip Fever gaat over de tulpen koorts in Amsterdam zo’n 300 jaar geleden. Het is een kostuumdrama, iets wat ik stiekem wel kan waarderen. Het was een mooie film, het verhaal lijkt voorspelbaar maar dat valt wel mee. Voor €8,50 is dit een goedkope film, die zeker ook in deze bioscoop de moeite waard is. Klein, knus en instagrammable hihi.

Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *