Weekly Winners 5

Favoriete nummer – Nancy Mulligan

Ik weet niet wat me precies aanspreekt in het liedje; het klinkt namelijk echt een soort van ouderwets? Er zit wat schots in als ik me niet vergis en het tempo is zo middeleeuws haha. Toch vind ik het zo’n heerlijk nummer, hij is zo vrolijk en ik vind de stem van Ed Sheeran hier echt heel fijn. Meer over hem verderop in dit bericht!

Stomste moment – Vakantie voorbij

Ik heb ontzettend genoten van mijn vakantie en baalde dan ook echt heel erg toen op maandachochtend de wekker om 6 uur ging. Ik had ook nog eens slecht geslapen dus tel dat maar bij elkaar op. Ik wilde eigenlijk blijven liggen maar omdat ik naar Eindhoven moest met school wist mijn vader me over te halen om toch met hem mee te reizen. Zoals je ziet was ik daar niet echt blij mee en ik heb er dan ook de hele dag nog spijt van gehad. Jammer hoe onzinnig sommige lessen kunnen zijn..

Leukste YouTube fragment – Ed Sheeran bij RTL Late Night

Ik heb Ed Sheeran niet echt live bij Humberto Tan in de uitzending gezien, wel het interview dat de week erop uitgezonden wordt. (Na de uitzending met Zara Larsson, wat een leuk mens!) Op YouTube krijg ik vaak suggesties van dingen die ik wel zou willen zien en dit fragment stond erbij. Blanco keek ik het filmpje en aan het einde was ik stiekem toch wel fan van de rood harige zanger. Gaaf zeg wat hij kan! – En toch best wel gek van die vier akkoorden-

Fijnste gevoel – Nog steeds geen vlees eten

“Dat ga je toch niet volhouden Anique” “We zullen zien hoelang het duurt” “Dat moet je toch niet willen?” “Eet je wel vis?” – een kleine greep uit de vragen van de afgelopen 2,5e week. En geregeld zit ik nog zelf met vragen, hoe ga ik het doen na een avondje stappen, hoe ga ik het doen in de zomer met de bbq? Maar voor nu voelt het goed en ik denk dat je moet doen wat goed voelt. Ik eet wel vis omdat ik het één nog te lekker vind om dat links te laten liggen en twee gewoon niet zo goed weet hoe ik dan aan mijn voedingsstoffen komt behalve door supplementen. Ik vind het heel leuk om nieuwe gerechten te bedenken of om oude gerechten om te toveren in iets vegetarisch. Dit is in ieder geval zeker iets wat ik ook de komende 2,5e week nog gewoon wil volhouden! Recept komt snel online!

Beste aankopen – Mijn Zalando bestelling

Alles wat ik vorige week besteld had en vertelde is ondertussen binnen gekomen en het zat allemaal goed! Een broekje had misschien wel een maatje groter gekund maar dat is alleen maar motivatie om nog meer te gaan trainen.

Hoe was jullie week?
Liefs,

Anique

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *