Weekly Winners 1

Wat was mijn favoriete liedje deze week? En het lekkerste eten? En wat is eigenlijk het leukste wat ik de afgelopen week gedaan heb?

Favoriete liedje – Run up

Ik vind dit nummer echt lekker vrolijk. Wel een soort ‘typisch’  2016/2017 nummertje qua beats maar als je daar van houdt is dit nummertje echt perfect. Zo loop je in ieder geval iets vrolijker door deze vrieskou.

Favoriete maaltijd – Uiteten La Cubanita

Hier heb ik helaas geen foto van want de belichting van La Cubanita is helaas niet om over naar huis te schrijven. Toch was het eten wel lekker en het werd nog een stuk lekkerder omdat ik uiteten was met een vriendinnetje die ik al een half jaar niet gezien had omdat ze op exchange was naar f*cking Canada. De foto’s en verhalen die ze liet zien en vertelde waren ontzettend mooi en het was natuurlijk ook gewoon fijn om elkaar weer te zien. Helaas zat er in het laatste gerechtje als extratje een haar in mijn gerecht.. Gelukkig zat ik al vol want genieten van mijn eten vind ik na het vinden van haren vaak heel lastig.
Favoriete kledingstuk – H&M Jas

Bron foto

Op de eerste foto zie je natuurlijk niet heel duidelijk hoe mijn jas eruit ziet dus ik heb op internet gezocht maar daar was die helaas niet meer te vinden. Ik heb een foto van een jas van Stradivarius gezocht waar de kleur en vorm wel aardig overeenkomen. Ik had de jas rond oktober al zien hangen maar wilde niet nog een zomer/lente jasje kopen. Toen ging die in de sale en heb ik er echt meerdere keren heel erg over getwijfeld en uiteindelijk hing er donderdag nog een maat 36 voor maar €10 euro. Hoppa! Dat was het wachten wel waard.

Favoriete moment – Hardlopen papa & Moes

Donderdagavond ging ik eerst met mijn ouders en zusje naar mijn oma toe om een kopje koffie, in mijn geval thee, te drinken. Ik had in de middag al bedacht dat ik wel even wilde hardlopen voor ik die avond uit zou gaan. Toen kwam het plan om naar oma te gaan en bedacht ik me dat ik dit ook best kon combineren. Toen ik het voorstelde sprongen mijn zusje en vader spontaan op om ook mee te lopen. In de auto naar oma dus en lopend terug. Ondanks dat ik nu weer voetbal is mijn conditie nog niet al te best maar zo ging het prima. Niet het verste aantal km’s en niet de beste foto maar wel een goed gevoel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *