Update: Het is zo stil op dearanique, ze heeft nergens woorden voor!

Lieve lezers en lezeressen!

Jullie zullen het wel gemerkt hebben, het is al een tijdje een beetje stil. Waar ik ooit de belofte deed om drie keer per week een post te doen, plaatste ik er deze maand maar twee. Ik heb al meerdere berichtjes gekregen over deze stilte, dus zeg ik het zo maar in een keer.

update

Source

Allereerst voelde ik me een beetjeverplicht om altijd een ‘goed’ stuk te schrijven. Omdat ik mezelf de belofte had laten maken om dus drie keer per week iets te schrijven, kreeg ik eigenlijk wat minder zin om dit ook daadwerkelijk te doen. Maar ik wou niet zomaar een stukje plaatsen, maar wel iets waar ik gewoon echt achter stond.
Ook zat/zit ik een beetje met mezelf in de knoop. Het klinkt allemaal heel leuk, stoppen met je studie dus veel vrije tijd. Ik kan jullie een ding vertellen, je kan pas van vrije tijd genieten nadat je een drukke tijd ervoor had. Omdat ik niet full time werk, en ook nog eens vrij onregelmatig zit ik soms best wel mezelf in de weg. Je zou dan denken, genoeg tijd om een blogpost te schrijven toch?! Dan kom ik bij het volgende punt; ik weet niet zo goed waar ik over moet schrijven. Ik heb eigenlijk geen talenten, geen bijzonderheden en niet echt een grote passie. Ik vind het wel erg leuk om de my life as anique-posts te schrijven, maar dan wordt ik weer soort van onzeker; vinden ze dit wel interessant?

En dan nog een tweede reden waarom ik ook in de knoop zit met mijzelf. Dat is de studie. Wat ik net zei; geen passie, talent of bijzonderheden. En ook geen echte interesse’s. En dat is toch wel iets wat je, in mijn ogen, nodig hebt om een studie uit te kiezen. Ik vind het best lastig dat ik gewoon niet weet wat ik ga doen in september, en dan komen de vragen; wat nou als ik niets ga vinden? Ga ik nooit een studie vinden? Wat ga ik dan doen met mijn leven? Ik wil niet de rest van me leven in de horeca of in een supermarkt werken. ( Met alle respect.)
Dat samen zorgt ervoor dat ik soms een beetje als een puinhoop voel, ja dat kan dus jongens haha!

Toch wil ik na 1 januari weer verder gaan met dearanique! Dan komen er weer nieuwe liedjes, films en andere leuke dingen. Dus, als jullie dan nog steeds intresse hebben in mijn hersenspinsels, mijn ervaringen, mijn meningen en nog vele andere dingen blijf dan vooral dearanique volgen! Dit kan dus via de email, waar je je rechts kan inschrijven, maar ook via FacebookInstagram & Pinterest. Facebook hou ik het meest bij qua nieuwe posts!

Ik ga nu dus even genieten van mijn soort van blog-vakantie! Tot 1 januari!
Heeeeeeeele fijne kerstdagen en een heeeeel gelukkig nieuw jaar!

Liefs,

Anique

0 gedachten over “Update: Het is zo stil op dearanique, ze heeft nergens woorden voor!”

      1. Bang dat er niet genoeg variatie is bedoel je? Misschien kun je eens gaan praten met iemand die het nu studeert, denk dat die mensen altijd beter kunnen vertellen hoe het is dan dat de docenten het doen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *