Terug van weggeweest & examens

Ik heb al een tijdje niets meer gepost. 4 Maanden niets om precies te zijn. Slecht, heel slecht ik weet het. Maar in de tussentijd heb ik wel weer wat leuke meegemaakt en/of ontdekt waar ik over kan schrijven! Ik ben in de tussentijd op skireis met school, Parijs, Kingsland en nog veel meer dingen geweest. Ook ben ik in de tussentijd een jaar ouder geworden, jarig dus! Ook heb ik weer veel nieuwe recepten ontdekt die ik heel graag met jullie wil delen. En er staan ook weer hele leuke dingen op de planning!

Nou is het op het moment dat ik dit schrijf woensdag 7 mei. En aangezien ik in havo 5 zit, en de examens op 12 mei beginnen betekend dit dat over 5 dagen mijn examens beginnen. Ik snap dat nu de vraag naar boven komt; ”Moet jij dan niet leren?”. Mijn antwoord is dan; Jawel, dat moet. Waarom ik dit dan niet doe? Het lukt niet. Heel simpel, en eigenlijk ook heel stom maar het lukt me niet. Ik ben voor 1 vak heel bang, waar ik helaas ook het meeste voor moet leren en dat is management & organisatie.
Ik word van dit vak zo gestrest dat ik dat gewoon niet meer toekom aan leren. Dus ga ik maar een stukje voor mijn blog schrijven.

Gelukkig, of helaas het is maar hoe je het ziet, is mijn eerste examen management & organisatie. Dat betekend dat ik dus de rest van de week me kan concentreren op al mijn andere vakken. Dat is in ieder geval hoe ik hoop dat het loopt, en niet dat als ik M&O ( afkorting van management & organisatie) verpest ik de rest van de week denk; ” Mijn examen ga ik niet halen door m&o” ” Ik heb het nu al verpest voor mezelf ” ” Leren heeft toch geen zin meer”. Maar daar ga ik natuurlijk niet van uit!

De laatste tijd zit ik veel op Pinterest. Een site vol met, drie keer raden; foto’s, plaatjes en quotes! Daar von ik een hele mooie tekst wat me juist bij dit verhaal wel heel toepasselijk leek.

pinterest.com
Met deze gedachten duik ik nu maar snel weer mijn boeken in, en dan vooral die van m&o!
Wel hoop ik dat de examens snel voorbij zijn, en ik ze goed maak natuurlijk!
 Liefs Anique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *