Tentamenweek struggles

Lieve lezers van dearanique,

 

ik heb een andere post dan normaal. Ik zit namelijk midden in mijn tentamenweek. En waar mijn toetsweek van de HAVO aanvoelde als een kort rooster met af en toe en toetsje, is dit echt een hell. Ik heb maar 4 tentamens, maar god wat is het veel leren. En ik heb natuurlijk heel lief, woensdag nog, beloofd aan jullie dat er drie keer per week een post zou komen. En ik zou ook niks liever willen doen, want ik heb zoveel ideeën om over te schrijven. Alleen past het samen met alle andere dingen die ik wil of moet doen gewoon niet in mijn planning. Ik heb geprobeerd om een nieuwe have you heard it te kunnen plaatsen vandaag, maar het lukt gewoon niet. En dat spijt mij heel erg, maar ik beloof dat ik vanaf zaterdag weer hélemaal volle aandacht voor jullie allemaal heb! Want het is nu gewoon belangrijk dat ik mijn tentamens haal, al heb ik daar nu al mijn twijfels over.

Ik ga mijn hele twee weken in de ‘My life as Anique’ van volgende week stoppen, want om nou van 1 hele week een post te maken met alleen foto’s van de stof die ik aan het leren ben is natuurlijk ook niet leuk! Ik hoop stiekem dat ik nog wel tijd heb voor een kleine herfstspecial, misschien een kleine DIY, maar dat zie ik woensdag wel!

Nu ga ik weer, om 11 uur s’avonds, verder met mijn leerwerk. Ik spreek jullie dus zo snel mogelijk weer, met heel veel nieuwe en leuke ideeën!

 

Heel veel liefs,

Anique ( Die deze kant van het studentenleven toch minder leuk vind 😉 )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *