Telefoonhoesjes – Aliexpress

Ik ben sinds kort groot fan van Aliexpress, wat een geweldige website. Het duurt even tot je de producten hebt maar het is zo goedkoop! En ik heb pas één keer, van de vele keren, gehad dat een product minder bleek te zijn dan wat ik verwacht had. En zelfs met dat product kan ik leven. Ik ben vaak op zoek naar nieuwe telefoonhoesjes en vandaag laat ik een paar van de leukste hoesjes zien aan jullie.  *De meeste zijn voor alle telefoons maar ik zoek op iPhone 5S

Fashionista’s

Ah ik vind deze zó tof! Er zijn op de site nog veel meer exemplaren maar ik kan gewoon niet kiezen.
Prijs: Tussen de $2.46 – 2.55

Vrolijk

Hier zitten wéér zulke leuke hoesjes bij! Natuurlijk he, want anders zou ik ze ook niet plaatsen ;). Kijk hoe schattig die hond! Aaah.
Prijs: $1.97 per stuk

Hout

Gaaf! Zal hem zelf niet zo snel bestellen maar ik weet zeker dat ik hem zou willen bekijken als een vriend of vriendin hem zou hebben. Deze is wel ook echt een stukje duurder.
Prijs: $9.94 – 10.99

Regenboog

Simpel maar toch heel mooi!
Prijs: $1.25

Disney 

Ben zelf niet de allergrootste Disney-fan maar ik weet dat er een hoop Disney-fans zijn. Voor hen zijn deze hoesjes dan echt geweldig!
Prijs: $2.27

Marble

Wauw! Wauw! Wauw! Deze wil ik allemaal! Helaas zijn deze dan weer net niet zo goedkoop maar wauw. Had ik dat al gezegd?Prijs: $4.06

 

Wat zijn jullie favorieten? Ik heb er een paar besteld en zal ze “snel” laten zien. Ben benieuwd hoe ze er in het echt uit zien.

Liefs,

Anique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *