Snapchat with me #1

Hoi lieve lieve lieve iedereen die nog steeds op mijn blog kijken terwijl ik zelf bijna te druk ben om er op te kijken!

Deze week was weer lekker druk, want zo gaat dat nou eenmaal als je student bent. De cijfers van de tentamenweek zijn terug, en ik denk dat het goed is dat ik even afstand heb genomen van een hoop dingen. Met 4 hele mooie cijfers die ik al op zak heb moet ik nog even een herkansing halen en dan wordt het voorbereiden op tentamenweek twee. Maar dat zien we allemaal later wel, eerst heb ik voor jullie mijn week! En niet zomaar foto’s, want ik vergeet het om dat soort foto’s te maken en mijn camera is zwaar bagger dus doe ik het op een nieuwe manier: aan de hand van mijn snapchatstory…

Ik snapchat er wat op los, en dat doe ik echt al een tijdje. Volgens mij ben ik met gemak de 100.000 foto’s al gepasseerd maar ik vind het niet gek. Snapchat vind ik namelijk echt leuk om te gebruiken, foto’s of video met een kort stukje tekst erbij. De gene die dat bedacht heeft vind ik oprecht geniaal! Toen ik zondagavond aan mijn avondeten zat, bedacht ik me dat ik het eigenlijk veel leuker vind om deze foto’s met jullie te delen. Omdat er natuurlijk al een beetje tekst bij staat hoef ik niet denderend veel uit te leggen, wat scheelt in tijd voor mij qua schrijven en moeite voor jullie qua lezen!
Win-win situatie is dat in mijn ogen, of niet dan? Dus laten we maar eens heel erg snel gaan beginnen met mijn eerste foto; de afsluiter van een fijn weekendje.

Ik had een sushidate met de one and only Moes! Dat is de bijnaam die ik ooit heb bedacht voor mijn zusje. We keken de Mazerunner deel 1, waren van plan om ook deel 2 te kijken maar die werkte helaas niet.
Diezelfde middag heb ik ook deel 2 van de serie uitgelezen, want ik kijk niet alleen de films maar lees ook de boeken. Maandagochtend begon ik gelijk aan deel 3!

Maar maandachochtend verliep anders dan gedacht. Ik was vroeg op gestaan om naar een college te gaan die niet verplicht was maar mijn karma was niet zo goed denk ik. Bij Geldermalsen stond ik 1,5 uur vast en oh wat was het koud.. Onderweg naar Geldermalsen was ik wel al dit mooie uitzicht tegen gekomen, klein goedmakertje.

Dinsdagochtend onderweg naar de studentenvereniging, foto spreekt voor zich lijkt mij. ’s Avonds ging ik uit met wat klasgenootjes en twee van mijn lichtingsgenootjes van mijn dispuut, één en al pret!

De hele week stelde helaas qua school vrij weinig voor.. Maandag een hele poos te laat gekomen door de vertraging, dinsdag vrij, woensdag zat ik helaas niet al te fris na het avondje stappen in de klas en donderdag hebben we ongeveer 4 uur gewacht tot we te horen kregen dat we naar huis mochten.
Toen ik eindelijk mijn tas had gepakt om richting Utrecht te gaan, was ik dan ook echt ontzettend blij!

Toen moest ik vrijdag ‘vroeg’ opstaan om naar Schiphol te gaan. Niels, een héle goede vriend uit Duitsland kwam dit weekend langs. Hoeveel zin ik er ook in had, ik was wel een beetje moe.
Maar, VERASSING! Ik was gewoon op tijd, wat een gekkigheid. Hoewel ik daarna nog bijna een uur op Niels heb moeten wachten, maar dat mocht de pret zeker niet drukken.

En daar was ik dan, voor het eerst na mijn grote avontuur stond ik weer op Schiphol. Wat had ik graag daar gestaan om de wereld in te gaan. Eerst nog even vier jaar knallen op deze opleiding! Maar; tijd om Niels op te halen.
Niels en Saskia ken ik beide uit Kaapstad en het was zo fijn om weer met ze te zijn. Dit is de enige foto die ik op snapchat genomen heb en als stukje stond erbij: Pannekoeken mit der German. Helaas paste dat niet in het vierkantje, dus doen we het op deze manier.

Ik heb van de rest van het weekend geen foto’s helaas, maar het was zo fijn om weer met elkaar te zijn dat ik er ook totaal niet aan gedacht heb. Zaterdag zijn we naar de markthal in Rotterdam geweest, ’s avonds gingen we uit in Utrecht en zondagmiddag zijn we ook Utrecht in geweest. Toen was het helaas al weer tijd om afscheid te nemen en daar heb ik dan ook een traantje gelaten.
Ik ben ontzettend blij dat ik naar Kaapstad ben gegaan maar het loslaten van iemand voor weer zo een lange tijd doet nou eenmaal pijn.

Dat was het voor deze week, typ ik terwijl ik in bed lig. Klaar om op publiceren te drukken en dan ga ik slapen. Ik had een fijne week, en hoop dat die volgende week ook zo leuk is! Ik blijf het vooral vastleggen via snapchat.. Bevalt het jullie ook op deze manier?

Quote of the week: whatever you do this week, make sure you love to do it. 

Tot volgende week lieve kijkbuiskindertjes! <3

0 gedachten over “Snapchat with me #1”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *