PINTERESTBOARD: TATTOO

Wie mij een beetje kent weet dat ik ontzettend van tatoeages houdt. Ik vind dat de zogenoemde inkt een lichaam zoveel mooier KAN maken. Ik vind zeker niet alles mooi, soms zie je van die fails en dan denk ik echt bij mijzelf: “Hoe kan je daar nou mee lopen?”
Toch heb ik de mooiste tattoo’s hier voor jou op een rijtje gezet.

Lotusbloem

Wauw! Ik vind ze allemaal even mooi, de eerste omdat die erg uniek is. Ik had deze nog nooit gezien. De tweede is gewoon heel mooi als geheel en de derde is zo mooi klein en simpel. De vierde is dan weer geheel het tegenovergestelde. Wel heel erg stoer als je dat laat zetten!

Voeten

Ondertussen heb ik zelf alweer twee tattoo’s op mijn voeten staan en ik denk niet dat het daarbij blijft. Ik heb mijn voeten altijd gehaat maar sinds ik ze zo mooi versierd heb kan ik er niet meer mee stoppen om naar te kijken. Ik vind deze allemaal heel gaaf!

Reizen

Reisgerelateerde tattoo’s, jaaa! Ik vind ze prachtig maar de meeste zijn wel wat mainstream. Toch hier nog vier mooie reisplaatjes.

Random

De eerste is prachtig! Ik vind die echt zo mooi. En ook de tweede zou ik graag hebben maar dan natuurlijk MADE IN HOLLAND. De derde is zo lief! I love cats dus wie weet.. De vierde is best wel leuk als je Nederlander bent vind ik hihi.

Wat een prachtige plaatjes zitten er tussen hé. Hebben jullie een tatoeage? Zo ja, waar en wat?! Of zouden jullie er een willen? En welke vinden jullie het mooiste?

Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *