my life as anique #14: Bowlen, feestjes en terug naar de middelbare school?

1-januari week 1

Huh weer een my life as anique?! Jaa, ik ga in ieder geval heel mijn maand februari voor jullie vastleggen! Wat daarna gebeurd is nog niet zeker, maar voor nu heel veel lees plezier! Lees snel verder..

IMG_0973IMG_0975
Zondag had ik een open dag in Tilburg, en er zat een studie bij die me wel oké leek maar ik weet gewoon niet of ik dat 4 jaar lang leuk ga vinden.. Maar goed, verder met de rest van de week. Ik begon deze maandag met een sportieve bezigheid, namelijk zwemmen! Helaas was ik al nat voordat ik het water in moest, het was namelijk een soort van aan het sneeuwen. Ach, het was wel lekker. De rest van de dag heb ik binnen doorgebracht, op de boodschappen halen na dan. Lekker een grote schoonmaak gehouden, dat was wel weer nodig en het uitzicht buiten was niet echt uitnodigend.

IMG_1024IMG_1023
S’avonds maakte ik dit gerecht van Foodgloss. Tomatenrijst met een soort gehaktspiesjes. Het was iets Grieks, en ik wou het weer eens proberen om Grieks te eten. Ik vind Grieks namelijk helemaal niet lekker, en dan vooral het vlees. Ik heb het er niet zo mee, en ook dit gerecht bracht er geen verandering in. Dinsdag moest ik gewoon werken, en daar heb ik dan geen foto’s van. Woensdag ochtend begon ik met een bezoekje aan de GGD, en dat is een gebouw with a view.

IMG_1028IMG_1030
Je kijkt namelijk uit over Utje, en je ziet zelfs de dom. Daar gaat mijn Utregse hartsjie toch wel wat sneller van kloppen. Als je de stad een beetje kent herken je ook heel veel dingen, heel leuk!

IMG_1010IMG_1013
Die zelfde middag ging ik weer terug naar de stad om af te spreken met deze leukerd! Lekker borrelen want we hadden elkaar al veel te lang niet gezien. En ook was het de 18e verjaardag van een goede vriend van mij. We hadden een hele gezellige avond om dat even goed te vieren.

IMG_1015IMG_1016
Nou.. En of we dat goed gevierd hadden. Toen mijn wekker de volgende morgen om 6:45 ging was ik daar toch wat minder blij mee. Maar goed, hup eruit en op naar mijn oude middelbare school! Ik liep namelijk een dagje mee met een vriend van mij, die toevallig docent wiskunde is op deze school. Niet dat ik wiskunde docent wil worden hoor, maar meer om te kijken of docent zijn iets voor mij is.
Maar wat dan weer een mega pluspunt was, was het feit dat ik weer kon genieten van de zalmwraps. Aah, ik was hier oprecht verslaafd aan. Ik mis ze.. 🙁
En op de 2e foto zie je een stuk van de weg die ik elke dag moest fietsen, en waar ik verbazingwekkend weinig moeite mee had om het nu weer te fietsen. Mijn conditie is dus niet helemaal weg, yes!

IMG_1017IMG_1026
E
n toen gingen mijn vader, zusje en ik ook nog eens uit eten! Ik had een saté, want dit is echt een van de weinige plekken waar ik weet dat ik het lekker vind! We sloten af met een kaasplankje, ai zo lekker! Houden jullie ook zoveel van kaas? Het blijft erg jammer dat die kaasjes zo vet zijn. =(
IMG_1021IMG_1037
Na het kijken van Wie is de mol? reden we naar Schiphol om ons mams op te halen! Die kwam namelijk terug van een weekje Dubai.. Nee hoor, was helemaal niet jaloers. Ahum.. Vrijdag had ik eindelijk weer een beetje rust, dus ik genoot ervan om heerlijk even in bad te gaan. Ik doe nooit een hele Lush Bathbomb of iets dergelijks in bad, maar nu was het een groter stuk dan normaal. En wow ik had zoveel schuim! 😀

IMG_1057IMG_1048
S’avonds kwam mijn beste vriend thuis, waar ik niet eens een normale foto van heb haha. Daarna ging ik nog door naar mijn andere vrienden waar we het heel gezellig hebben gehad! 😀

IMG_1061IMG_1060IMG_1063IMG_1062
Zaterdag had ik een open dag van de HU, maar weer niets gevonden.. Het begint toch wel een beetje vervelend te worden om nog steeds niet te weten wat ik ga doen volgend jaar. Daarna reed ik met mijn vader naar een ‘beachhouse’ bij ons in de buurt, echt een super leuk tentje! Ik heb wat foto’s gemaakt waar je een beetje een beeld krijgt van hoe het eruit zag.

IMG_1079IMG_1081
En s’avonds ging ik bowlen! Ik heb een strike gegooid met mijn rug naar de kegels toe, en dan door mijn benen. Trots dat ik was haha!

IMG_1077image
Pret! En ik keek op zondag naar de Divorce van vorige week want ik wil wel weer up-to-date zijn voor vanavond! Joris is zo leuk, dat is echt mijn droomman haha! Lekker hollands en nuchter :p.

En zo is er weer een week voorbij gevlogen. Zoals het er nu uitziet wordt het begin van deze aankomende week iets wat rustiger, maar vanaf donderdag wordt het weer een en al feest. Ik heb donderdag in Amsterdam een voorpremière en vanaf vrijdag is het carnaval! Dat ga ik vieren in Tilburg, dus lekker in het zuiden! Wat zijn jou plannen voor carnaval? Ga je het lallend en feestend vieren of doe je er helemaal niets aan? En hoe gaan jullie verkleed, als jullie gaan?!

Liefs,
Anique

0 gedachten over “my life as anique #14: Bowlen, feestjes en terug naar de middelbare school?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *