Over Anique

Hey hallo daar,image

wat leuk dat jullie op mijn blog kijken!

Mijn naam is Anique, 19 lente’s oud en geboren & getogen in de mooiste stad van Nederland, Utrecht. Ik vind het leuk om te bloggen, te koken, te sporten en te reizen. Ik hou van muziek, lezen, films, winkelen en Tumblr. Dit alles is eigenlijk wat ik samen breng in mijn blog.

Als ik mijzelf zou moeten omschrijven in drie woorden, zouden dat de woorden lachen, houden van en spontaan zijn. Ik lach (te) vaak om mijzelf, maar ook veel (heel veel) om anderen. Genieten van de dingen om mij heen doe ik het liefst, samen met de mensen die ik het liefst om mij heen heb.

Na een verkeerde studiekeuze (European studies) ben ik nu studente Sportcommunicatie. Verder heb ik twee maanden in Kaapstad gewoond, en alles daarover kan je vinden onder het kopje Zuid-Afrika. Ohja, en wil je weten wat ik voor de rest uitspook? Lees dan vooral mijn Weekly Winners die ik elke week plaats. Verder is mijn blog een mengelmoes van allemaal verschillende artikelen. Veel leesplezier!

Ik hoop dat jullie een goed beeld hebben van mij! Vergeet vooral mijn facebookpagina niet te liken, om elke keer dat er een nieuwe post online komt hiervan een berichtje te krijgen!

Liefs,

Anique

 

Ik ben ook te vinden op:
Facebook || Instagram || Pinterest

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *