OEPS – Update

afrikaaa

Ah okay ik vind het echt heel lastig om weer te beginnen want ik weet niet zo goed hoe en waarover en wat dus ik begin maar gewoon met schrijven en dan zien we het allemaal wel weer. Ik stop er trouwens ook wel gewoon een blije foto bij, zodat jullie zien dat ik nog steeds alive and kickin’ ben haha!
Oké oké laat ik maar wel gewoon beginnen met:

Hallo iedereen, dat is lang geleden! Hoe gaat het met jullie? Met mij gaat het ook wel goed hoor. Ik vind het nog steeds een beetje lastig om me aan te passen aan Nederland. Het is fijn om weer lekker rond te kunnen fietsen hoor, maar ik mis Afrika. En ik mis het bloggen ook, maar ik zit echt in een soort dieptepunt. Ik heb echt geen idee waar ik over kan, of moet schrijven. Mijn leven nu is prima hoor, maar telkens als ik iets leuks doe kom ik er later pas achter van oh dat was leuk om over te schrijven.. Of ik doe juist helemaal geen interessante dingen, ook een dingetje.

Ik zit nu namelijk echt een beetje te wachten tot ik (weer) op vakantie ga, tot ik (weer) ga studeren en tot ik (weer) kan werken. Puntje 1 is namelijk over iets meer dan een maandje, puntje twee is over 2 en halve maand en puntje 3 is een hele goede.. Ik weet het niet, ik heb nu wel werk trouwens maar dat is festival werk. Zo heb ik laatst gewerkt bij de Toppers! Super leuk, alleen kan ik het fysiek niet heel lang aan i.v.m. knieblessure.. Nu moet ik dus opzoek naar iets anders, vakantiewerk voor de maand die ik heb in te vullen. Ik heb het gevoel dat heel mijn omgeving mijn cv heeft, dus ik hoop dat het ergens lukt. 🙂

Maar ik ga proberen vanaf volgend weekend weer een Diary bij te houden, en wie weet komt het schrijven dan wel weer gewoon vanzelf! En vanwege deze vrije tijd kan ik natuurlijk wel weer heel veel nieuwe dingen proberen. Ik wou in ieder geval even een update geven dat ik nog leef, nog steeds al jullie blogs lees en vooral niet wil stoppen met bloggen maar dat het nu gewoon even allemaal blugh gaat. Mooi omschreven hé?

PS.. Orange is the new black seizoen 3 staat op Netflix! (!!)
PPS.. Ja je bent een serie liefhebber of je bent het niet.

Liefs,

Anique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *