Have you seen it; Aanraders Netflix series.

1280px-Netflix_logo.svg

Netflix, mijn grote liefde. Urenlang kan ik serie’s en films kijken. Toen ik net dus weer bezig was met mijn dagelijkse dosis Netflix bedacht ik me dat er wel vaker gevraagd wordt wat nou een leuke film of serie is. Dus dacht ik nou laat ik mijn kijk hierop maar eens delen. Ik kijk verschillende dingen, zowel voor meisjes als unisex. Het leek me dan wel handig als ik bij de echt ‘vrouwelijke’ series er bij ga zetten: Girls. Lijkt me wel zo overzichtelijk ;). Ook geef ik door middel van hartjes aan hoe goed ik deze aanrader dan vind, want ja ook qua aanraders heb ik nog dat ik de een beter vind dan de ander. 3 hartjes is fantastisch, en 1 is gewoon leuk vermaak.

Nou laat ik beginnen met de series!

Girls: The Vampire Diaries kinopoisk.ru
♥♥♥

“The Vampire Diaries trekken je volledig mee in een sexy, dramatisch en mysterious verhaal over 2 vampier broers, die vechten om de liefde van hetzelfde meisje en de toekomst van hun stad.” – fandicted.nl

Status: Lopend
Seizoenen: 5*
Afleveringen: 110*

Ik vind the Vampire Diaries echt geweldig, het is heerlijk voor een lekkere luie middag. Het is niet heel ongeloofwaardig, ondanks dat het wel een fantasy-serie is maar er wordt niet zo overdreven dat de twee broers vampiers zijn. Pluspunt zijn alle mooie mannen, want god dat zijn er veel haha. Maar Klaus (Joseph Morgan) is echt mijn all time favorite. Voor de mannen, de vrouwen zijn trouwens ook erg knap. Minderwaardigheidscomplex krijg ik ervan haha.

Tip: Een serie die is voortgekomen uit deze serie is The Originals. Zeker ook de moeite waard!
* op het moment van publiceren.


download (1)Dexter
♥♥

“Dexter Morgan, ieders favoriete forensisch expert en seriemoordenaar, gebruikt zijn gruwelijke moorddrang om wraak te nemen op criminelen die hun straf hebben weten te ontlopen. Hij is betrokken bij het onderzoek naar beruchte moordenaars als de Ice Truck Killer en de Trinity Killer en komt zwaar onder druk te staan wanneer zijn geheime leventje steeds moeilijker te verbergen wordt.” – Bol.com

Status: Gestopt

Seizoenen: 8
Afleveringen: 96

Dexter is echt geweldig. Je moet wel tegen bloed en wat vieze manieren van vermoorden kunnen. Maar ik vind het echt genieten hoe Dexter met zijn moorddrang omgaat. Ook is het leuk dat sommige verhaallijnen in de serie langer doorgaan dan de ander, er is dus genoeg variatie per aflevering. Dat is eigenlijk alles wat ik erover kan zeggen, het is gewoon echt een dikke aanrader. Zeker als je een serie met toch iets diepgang wilt hebben.


gossip-girlGirls: Gossip Girl
♥♥♥

“Gossip Girl vertelt het verhaal van een aantal rijke tieners die leven in de Upper East Side in New York City. Terwijl ze op het punt staan naar de meest belangrijke universiteiten te gaan, gebeuren er allerlei dingen onderling. De grote vragen zijn niet: wie studeert af met het beste cijfer. Maar eerder: Wie heeft het meeste geld, wie doet het met wie, wie is de Queen Bee van het Constance Billard en natuurlijk, wie gaat met wie naar het Prom? En wie kan je beter inlichten over iedereen die er toe doet dan Gossip Girl? Gossip Girl heeft een website en weet élk schandaal van íedereen die er toe doet. Zij stuurt de hele serie door sms’jes naar iedereen met de nieuwste schandaligste roddels. Hoe je een Gossip Girl sms kan herkennen? Simpel. Iedereens mobiel gaat vlak na elkaar af. De serie draait om Serena van der Woodsen, Blair Waldorf, Dan Humphrey, Nate Archibald, Chuck Bass, Jenny Humphrey, Vanessa Abrams, Lily van der Woodsen, Rufus Humphrey en hun vrienden.” – wikipedia.com

Status: Gestopt
Seizoenen: 6
Afleveringen: 121

Ik hou van gossip girl. Ja, ook ik. Altijd dacht ik dat het niets voor mij was, en ik heb t dan ook echt 4 jaar lang keihard vermeden. Tot ik deze zomer klaar was met al mijn series en ik toch een nieuwe serie moest hebben besloot ik om 1 aflevering te kijken. Nou, dat heb ik geweten hoor. Dagen geen zonlicht en nachten geen slaap. Nee oké dat is overdreven maar echt, ik was echt addicted from the start. Het is niet al te langdradig, en het is nog redelijk realistisch. Tuurlijk zijn er dingen waar je af en toe zit van, hmm niet geheel realistisch. Toch merk je dat soort dingen niet echt op, het is gewoon een sterke verhaallijn. 4 vrienden uit het rijke gedeelte uit New York die samen van alles meemaken, van neppe familieleden tot moord. Het enige echte minpunt is dat echt iedereen het in de serie met elkaar doet. Maar toch echt, dikke hele dikke aanrader. ( Alleen al om hoe mooi alle mensen zijn die meedoen ( Nate Archibald 😉 )


himymHow I met your mother

“De serie draait om Ted die in het jaar 2030 zijn zoon en dochter vertelt over gebeurtenissen die uiteindelijk leidden tot zijn ontmoeting met hun moeder. Zijn relaas begint in het jaar 2005. De zevenentwintig jarige Ted Mosby verhuist met zijn vrienden Marshall Eriksen en Lily naar New York na hun afstuderen aan Wesleyan University. In MacLaren’s, een bar die direct onder hun appartement gelegen is, ontmoet hij Barney Stinson en Robin Scherbatsky. Tijdens zijn zoektocht naar “de ware” in New York wordt hij bijgestaan door deze vier vrienden. In de serie worden gedurende de afleveringen voor het vertellen van deze verhalen herhaaldelijk flashbacks gebruikt.” – Wikipedia.com

Status: Gestopt
Seizoenen: 9
Afleveringen: 201

Het grootste pluspunt aan deze serie is dat die maar 20 minuten duurt. Dus als je even snel een aflevering in de trein naar school bijvoorbeeld, dan is deze serie daar echt perfect voor. Verder is het ook gewoon kijken, zonder na te hoeven denken. Ik ben op dit moment zelf nog bezig met de serie, dus ik weet ook nog niet hoe Ted zijn vrouw heeft ontmoet én t belangrijkste; wie het nou echt is? Ik wou deze er vooral bij zetten omdat het wel lekker kijkt, en omdat ik niet echt een ander wist die ik er bij moest doen. Want om nou wéer een vrouwenserie hier neer te zetten is misschien ook zo onaardig tegenover de mannelijke lezers.


download (2) Breaking Bad
♥♥

“Walter White is scheikundeleraar. Op het moment dat zijn vrouw zwanger is van hun tweede kind, stort Walters wereld in. De dokter heeft namelijk vastgesteld dat hij terminaal ziek is. Walter heeft longkanker en lijkt niet lang meer te zullen leven. Om er voor te zorgen dat zijn gezin na zijn dood niet in een financiële crisis belandt, besluit Walter over te schakelen op een leven als misdadiger. Met de hulp van Jesse Pinkman, een uitgevallen leerling die in zijn klas heeft gezeten, maakt en verkoopt hij de drug crystal meth.” – Wikipedia.com

Status: Gestopt
Seizoenen: 5
Afleveringen: 62

Waarschijnlijk verbaasd het best wat mensen die mij kennen dat ik deze op mijn lijst zet. Dit komt omdat ik niet altijd even positief praat over BB. Ik vind namelijk dat de serie af en toe best wat langdradig is, en ik heb een ontzettende hekel aan de vrouw van de hoofdrolspeler. Waarom langdradig dan? Nou als voorbeeld, er is een aflevering (S3E10 Fly) en die gaat serieus 50 minuten lang over hoe ze een vlieg vangen. Maar als ik die dingen even vergeet, dan moet ook ik zeggen dat het een goede serie is. Het verhaal is echt goed bedacht, zeer origineel. Ik ben na de onlangs genoemde aflevering gestopt met kijken, maar ik beloof dat als ik Gossip Girl heb afgekeken, en The Vampire Diaries opnieuw heb gekeken ik verder ga met Breaking Bad.


Zo dat waren de 5 leukste of beste series van dit moment. Dit is trouwens naar mijn mening, en series die ik zelf gekeken heb, dus dit zegt vrij weinig over andere series. Zo zijn er nog genoeg series die ik wil zien, zoals:

  • Orange is the new black
  • Californication
  • Suits
  • House of cards
  • Prison break
  • Teen wolf ( Afkijken)

En dit zijn alleen maar de series die online staan op netflix. Er staan er ook nog zoveel online die ik bekijken wil. De lijst gaat dan ook echt over de series op netflix, want anders bestond mijn top 5 toch uit andere series. ( The Carrie Diaries, heerlijke serie. Ook een aanrader!!)

Nou dat was het dan voor deze week. Lijkt het jullie wat dat ik elke week of elke twee weken iets doe qua top vijf. En dan elke keer een ander soort topic, zoals films van netflix, films uit de bios, series die online staan en qua muziek mijn top 5 nieuw ontdekte liedjes? Mij lijkt het in ieder geval leuk, en ik ben ook zeker van plan om hier iets mee te doen!
Wat zijn jullie favoriete netflix series? Laat het vooral weten in de reacties, misschien kom ik dan ook weer nieuwe series tegen!

Liefs,

Anique

Ps: Ik kon het niet laten om deze foto’s niet te posten. Meiden, als jullie Gossip Girl & The Vampire Diaries nog niet gezien hebben, dan halen deze foto’s met mooie mannen jullie toch wel over?

GG-Boys-x-gossip-girl-6047111-1024-686
Gossip girl
tumblr_m3xn5oaXN81rprmxm
De Salvatore broers in The Vampire Diaries
tumblr_mcgh94TnT61rpotpgo1_500
The Vampire Dairies

0 gedachten over “Have you seen it; Aanraders Netflix series.”

  1. Dexter is ook een van mijn favorieten, breaking bad wil ik ook nog gaan kijken. PLL staat stipt op een, naast orange is the new black, Lillyhammer en the killing. En oh, vergeet Hemlock Grove niet 🙂 Netflix verslaving it is.. Haha

    1. PLL heb ik ook 5 seizoenen lang gevolgd, maar ik vind het tegenwoordig zo langdradig dat je nog steeds niet weet wie A is dat ik het heb opgegeven haha. Ik ga zeker eens naar Lillyhammer en the killing kijken! En ja Hemlock Grove ben ik helemaal vergeten, die staat ook op de lijst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *