My life as anique #8 en #9: Vakantie, tentamenweek en halloweenfeestje

fotocollage-erstellen.net-meine_collage (6)

Whaaaah zo lang niet bezig met me blog was zo lastig. Het liefst schrijf ik elke dag een berichtje, of doe ik inspiratie op of whatever. En dan heb ik opeens een tentamen-week die ik pittig had onderschat. Niet eens zo zeer qua moeilijkheid maar zo veel :'(. Maar ik ben er voor nu vanaf! De eerst volgende is pas weer in januari dus ik ben gelukkig haha! Vorige week schreef ik dat mijn week niet heel bijzonder was, en dat week 8 en week 9 bij elkaar stoppen prima kon. Nou, het is me gelukt maar als ik zo terug kijk heb ik nog best wel heel veel gedaan! Ik begin steeds meer foto’s te maken, maar moet nu dus echt gaan kiezen wat ik erin ga zetten want het zijn er zo veel. Het was ein-de-lijk herfstvakantie, en daar ging ik even van genieten! Maar die week daarna was het tentamenweek, dus er moest ook geleerd worden helaas. Komt die hoor!

IMG-20141019-WA0005 IMG-20141019-WA0010

Mijn week begon op maandag, onder de douche. Boeien zullen jullie wel denken, maar ik waste mijn haar met bier! Het effect zou zijn dat ik krullen zou krijgen, en ik kreeg er wel geteld 1 pijpkrul van. Nou is het in een andere vorm brengen van mijn altijd stijl en sluik hangend haar vrijwel onmogelijk hoor! Daarna ging ik nog even met S. naar de stad en kwamen we spontaan op het idee om een Halloween-feest te gaan geven. Omdat we zelf nog nooit Halloween gevierd hadden en het ons toch wel heel erg leuk leek om het wel te doen!

blog Snapchat-20141021084408

Op dinsdag ging ik mee met het feestje van mijn zusje, die samen met 4 vriendinnetjes ging klimmen. Ik heb echt bijna gevochten met mezelf zo graag wou ik ook de lastigste halen, en het is me uiteindelijk gelukt! Daarna gingen we gourmetten, en speelden we het spel weerwolven. Super leuk spel is dat, dus we hebben genoeg gelachen. Daarna speelden we nog even just-dance en keken we naar Maleficent. Wat een top film is dat!

Snapchat-20141024040221 DSC_2491

Mijn woensdag tot en met vrijdag-avond bestond uit leren dus daar ga ik jullie verder niet mee vervelen. Wel ben ik nog even langs mijn Opaatje geweest, en heb ik hardgelopen whoehoeee! Dit shirt droeg ik zodat ik toch nog lekker opval, want het word nu toch wel heel snel donker. Vrijdag gaf SLAM FM een feest bij mij in de buurt dus daar ging ik met vrienden naar toe, even een break van het leren.

image DSC_0500

Zaterdag vierden mijn neefje en nichtje hun verjaardag, en als toetje hadden ze chocolade fondue hmmm! Zondag stond mijn wekker om kwart voor 8; tijd om te gaan leren. Dat is dan ook, op 1 ding na, het enige wat ik die zondag gedaan heb ugh. Want ik besloot heel eventjes met de camera van mijn zusje de tuin in te gaan om even wat foto’s te maken.

DSC_0469 DSC_0479
DSC_0505 DSC_0510
DSC_0512 DSC_0515

Dit vind ik zelf de leukste of mooiste. Ik wou graag een foto nemen van hoe de tuin nu aan het veranderen is nu het herfst is, alleen was mijn beste vriendje het er niet echt mee eens. Telkens als ik iets echt mooi in beeld had sprong die er of voor, of liep hij tegen me aan zodat de foto bewoog. En dan keek die me echt aan zo van maak maar een foto van mij, maar als ik dat dan deed dan keek die zo boos. Ik kan dus wel zeggen dat ik mijn eigen grumpy cat heb, maar wel de liefste grumpy cat hoor! Eentje die me gewoon een kopje geeft als ik verdrietig ben en elke nacht gewoon zijn plekje in mijn bed opeist haha.

1414413381396 Screenshot_2014-10-27-17-20-14

En vorige week maandag was het zover, ik begon gelijk met twee tentamens op 1 dag. De eerste foto beschrijft hoe ik me na mijn eerste tentamen voelde, en het tweede tentamen maakte het er niet beter op. Tijd voor een avondje Neude dus, samen met B. Toen ik s’avonds thuis zat kreeg ik echt een hele erge migraine-aanval, en nee dat kwam echt niet door wat ik gedronken had haha ;).

DSC_2500 DSC_2509

Die dinsdag werd ik om half 9 wakker gemaakt door een klusjesman, die tegen ons huis stond te timmeren. Nou vind ik dat normaal niet zo heel erg, maar met migraine zit je daar niet op te wachten. Mijn humeur was dus echt verschrikkelijk, dus ik besloot te gaan leren in bad. Ik testte deze lekkere Lush-bal uit, waar misschien nog een review over komt indien daar interesse in is! Na de nodige medicijntjes en geleerde uurtjes trok ik toch maar mijn hardloop kleertjes aan, want ik had echt zin om een stuk te gaan lopen want eindelijk had ik een keer geen pijn aan mijn enkels, scheenbenen of knieën. En aaah ik ben zooo blij en trots, nog steeds, want ik heb aan een stuk door 5 hele kilometers gelopen! ( En nog 100 meter!!) En dat onder de 33 minuten, dus de rest van mijn avond zat ik lachend te leren. Het ging zo goed, zonder de gebruikelijke pijntjes en niet eens een hele grote discussie inside my head.

1414606566360 DSC_2514

Woensdag heb ik weer heel de dag geleerd, en s’avonds moest ik oppassen. Mijn oppaskindjes hadden het spel just dance 2015, dus die moest zeker even gespeeld worden! En mijn favoriete nummer staat erop; Bailando! Al is die leuker om te luisteren dan om te dansen hoor! Ook staat o.a. Best Song Ever – One Direction en She Looks So Perfect – 5sos erop. Toen ik de kotertjes in bed heb gelegd ging ik weer verder met leren. En ze hadden deze glazen, how cool?! Angry birds :).

Snapchat-20141030064147 DSC_2503

Die donderdag had ik mijn laatste officiële tentamen, en daarna ging ik snel naar huis. Want ik zou de laatste spulletjes gaan kopen voor het Halloween-feestje! Ook moesten de zusjes nog even naar de tandarts, maar gelukkig had de tandarts op ons beide niks aan te merken! De dag sloten we af met blogilates, abs kweken! Haha nee dat valt echt heel erg mee hoor. Maar het is wel leuk om te merken dat ik in het begin het nog geen minuut vol kon houden en ik nu rustig twee hele afleveringen (heet dat zo?) kan doen.

DSC_2513 10658689_842626402462294_5258996228527159737_o

Vrijdag kreeg ik een pakketje binnen, en het was het boek ‘101 places to get f*cked up before you die’. En met die titel is eigenlijk alles wel gezegd haha, wat wel leuk is is dat zowel Amsterdam ( met Koninginnedag en nacht) en het uitgaan in Rotterdam. Ook had ik mijn laatste tentamen, gehaald!!, en was het tijd voor de boodschappen voor het feestje van vanavond. Eindelijk weer iets heel leuks! Ik heb op dit moment eigenlijk niet echt hele goede foto’s maar ik heb deze avond ook een analoge camera gebruikt. Stel, die foto’s zijn leuk dan maak ik er nog wel een aparte post van!

10518637_842831819108419_8010187416876051823_n Snapchat-20141102032552
Die zaterdag heb ik het huis opgeruimd, geslapen, en s’avonds (alweer) maleficent gekeken met mijn ouders en zusje. Zondag ging ik naar het strand en deed ik boodschappen samen met mijn vader. En daar kwam ik dit cola-flesje tegen, bijna mijn naam. Ik at s’avonds sushi en keek weer twee afleveringen Flikken Maastricht.

En dat, zijn twee hele weken samengepropt in 1 blogpost. Heel veel leren, maar ook gelukkig genoeg leuke dingen.
Ik spreek jullie woensdag weer!
Liefs,

Anique

Ik ben ook te vinden op:

Facebook || Instagram || Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *