My life as Anique #6: One Direction, school en vrienden & familie.

fotocollage-erstellen.net-meine_collage (3)

En er zit alweer een week op, het klinkt echt cliché maar het gaat zo snel. Het hele jaar is zo snel voorbij gevlogen. Vandaag, 12 oktober, is het nog maar 73 dagen tot kerst. Dat betekent dat het dus nog maar 80 dagen tot het 2015 is, say whaaaat?! Nou ik kijk er naar uit hoor, maar ik zou eerst maar eens jullie over mijn week vertellen! Die wordt trouwens pas echt leuk vanaf donderdag, lezen jullie mee?

Snapchat-20141006015538Snapchat-20141006105208

Brr, het is weer herfst. Maar niets weerhoud mij om deze maandag s’ochtends toch mijn hardloopschoenen aan te trekken om weer rustig 3 kilometertjes te gaan hardlopen! Heerlijk vind ik dat als mijn gedachten vol zitten, want als ik eenmaal aan het hardlopen ben is het enige waar ik dan nog aan kan denken; “Zijn we er bijna?” “Hoezo loop ik zo langzaam?” “Ik kan ook gewoon weer omkeren”. Die laatste is meestal aan het begin, als ik echt net de deur uit ben ;). Daarna lekker uit hijgen met een glas water. Maar omdat ik de afgelopen weken toch wat gemist heb op school besluit ik om toch maar wat aan school te gaan doen. Sommige lessen kan ik terug kijken, dus dat is wat ik dan ook deed samen met een lekkere kop thee!

S’avonds was ik samen met familie, en de dag erna was de begrafenis van mijn oma. Het enige wat ik erover te zeggen heb, is dat het een hele mooie dag was. Woensdag’s was ik vrij en ik was zo moe dat ik de hele dag heb geslapen en s’avonds hebben mijn ouders, zusje en ik een Flikken Maastricht marathon gehouden. Ook wel eens leuk haha!

Snapchat-20141009085007IMG-20141009-WA0003runtastic2014-10-09_20_59_22

Donderdag was de dag dat ik weer naar school ging. Gelijk om 7 uur de deur uit, echt een goed begin haha! Maar je hoort mij niet zeuren hoor, de volgende dag was ik ook weer vrij. Toevallig was mijn vader rond 4 uur ook in Den Haag, en zou hij een kwartiertje later naar huis gaan dus vroeg die of ik misschien een lift wou. Dat was natuurlijk best even afwegen, anderhalf uur in de trein of veertig minuten in de auto haha ;). Bij dit bord pikte die me trouwens op, inladen van goederen. Grappig grapje pap haha.
Omdat ik zo’n oen was om te vergeten dat ik op de fiets naar het station was gegaan s’ochtends, moest ik die s’avonds natuurlijk weer ophalen. Op de planning stond toch nog dat ik moest hardlopen. Dus hobbelend naar het station, om weer lekker terug te kunnen fietsen.

1412943049535IMG-20141010-WA0009

Vrijdag had ik echt een heeeerlijke tosti, dronk ik mijn limonade met SPA rood maar dan van de Albert Heijn en ging ik samen met mijn zusje op de scooter naar de stad, heerlijk is dat. Binnen 10 minuten sta ik midden in Utrecht. Na wat winkelen gingen we weer terug, en dat is nog veel leuker. Heel de binnenstad en alle wegen richting andere wijken staan helemaal vast en op de scooter scheur je er gewoon langs. Vind ik leuk! S’avonds kwamen mijn vrienden en hebben we een hele leuke avond en nacht gehad. De enige foto die ik hiervan kan laten zien is de foto van de biggetjes toren. Dat is hoe de avond begon, met een spelletje wat mijn zusje en ik vroeger zo veel speelde. Het was dus weer heel leuk om dit weer eens te doen.

where-we-are-film-poster-full-sizeIMG-20141012-WA0024

En jahoor, zaterdag was het zover. Op naar Amsterdam Pathé Arena samen met M. Eindelijk kreeg ze dan echt haar verjaardagscadeau, dat was namelijk naar One Direction Where we are film. Ik moet toegeven dat ik er niet heel veel van verwachten, gewoon wat backstage materiaal en gegil van meisjes. In de film en vanuit de zaal. Bij dat eerste klopte mijn verwachting niet, mijn tweede verwachting was meer dan waar. Toen na de reclame het scherm groter werd, begon het gegil al en er werd nog niet eens iets van 1D afgebeeld. Drie keer raden wat er gebeurde toen de 5 jongens wel op het scherm kwamen haha.
De film zelf was best wel heel gaaf, het was een concert ( Voor de geïnteresseerden; Milaan in het San Siro stadion). Maar het voelde alsof je er zelf was, mede door het gegil, geklap en gezang van iedereen in de zaal. Ik heb zeker genoten, al hoop ik dat ik nu niet als een echte fan-girl over kom haha. De andere foto is met het Palm hotel in Dubai, ik was daar een jaar geleden en het lijkt erop dat hier nu een film van komt. Als dat echt zo is, vind ik heeeel erg leuk!

IMG-20141012-WA0019IMG-20141012-WA0022Snapchat-20141005105345
s’Avonds was de verjaardag van mijn oudste nicht.  Haar vriend is Surinaams, dus als we daar komen met verjaardagen zijn daar heerlijke hapjes. Ik heb van twee dingen foto’s gemaakt. Zo hadden ze zelf frikandel-broodjes gemaakt en ook nog een Surinaams gerecht. Het was een soort oliebol met kruiden, maar hij was hartig in plaats van zoet. Verder vond ik het een hele gezellige avond samen met familie. Dan kom nu wel een hele lelijke foto, maar: Ik heb ergens deze week, ik weet niet wanneer precies, spontaan eens een andere soort thee gekocht. En hij bevalt me prima! Echt een aanrader. ( Zie foto voor de naam haha)

DSC_2479DSC_2482DSC_2480
Om half 12 werd ik uit bed getrapt door vaders om weer te gaan hardlopen. Omdat ik echt geen zin had om gewoon weer door de buurt te gaan lopen ging we naar een andere plek waar we in de zomer wel vaker liepen. Het lopen ging niet heel lekker, maar het was wel een hele mooie plek om te lopen. S’middags ben ik ook nog met mijn oma en ouders naar het bos geweest om lekker een stukje te gaan wandelen. De dag sloot ik af  met twee afleveringen Flikken Maastricht.

Niet een hele drukke week, maar wel een vermoeiende week. Toch heb ik, vanaf donderdag ongeveer, wel echt wat leuke dingen gedaan. Hoe was jullie week? En al plannen voor volgende week?

Liefs,

Anique

Ik ben ook te vinden op:

Facebook || Instagram || Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *