My life as anique #18; Wk, Tour de France & Radio 538

Wow Anique heeft weer eens iets geplaatst! Jaa, want ik ben weer druk bezig geweest om foto’s te maken. Maar er zijn ook zeker wat dingen waar ik wel foto’s van moest maken! Benieuwd naar wat ik deed in deze, wat is het.., 1,5e week? Lees dan snel verder! 🙂

Processed with VSCOcam with c1 preset

Ik begon mijn maand juli met het WK beachvolleybal. We keken in Amsterdam, midden op de dam zat het stadion. Helaas verloor Nederland, maar het was wel heel leuk om te zien!

Oh Amsterdam, zo ben je best pretty 🙂

En ja ik was te horen op radio 538! Ik deed samen met een vriend van me mee aan het programma Superslim en Beresterk. Op een paar gênante antwoorden van mij na was het best wel leuk. Het was sowieso een ervaring om gewoon in DE studio van 538 te zitten!

Ook ging ik skaten en tijdens de pauze had ik dit mooie uitzicht. Kan slechter toch?

En van dinsdag tot donderdag was ik in Scheveningen. Daar zag ik een hele mooie zonsondergang, die had ik toch wel heel erg gemist. In Kaapstad liep ik nog wel eens met een goede vriend van me naar het strand om te genieten van de zonsondergang. Blijft jammer dat die nooit zo mooi is als je er dan een foto van maakt.

Hmm en ik at weer een paar heerlijke ijsjes! Ik heb 1 smaak aaaltijd, citroen. ZO lekker.

Mijn zusje en ik eten elke vrijdag een ijsje, en het was vorige week vrijdag zoo warm dat ik het toestond om 3 bolletjes te nemen. Citroen, Oreo en Frolini; Héérlijk. 🙂

En als we het dan toch over ongezond hadden, ik nam samen met mijn neefje dit Oreo ijsje. En hij was zo groot, net zo groot als de helft van zijn gezichtje haha. Toen ik met hem op het strand zat dacht een stel dat het mijn kindje was, en ik hoor wel vaker dat mensen het denken. Zien jullie het voor je teen-mom Anique. No thankyou, nu nog niet haha.

En natuurlijk Aperol Spritz, ah ik hou hier zoveel van! Ik heb het twee of drie jaar geleden leren drinken in Italië en sindsdien betekend dit drankje wel echt zomer voor mij. Heerlijk, met een paar blokjes ijs en een rietje. En een schijfje Sinaasappel, maar die ontbrak helaas vandaag.

Ik was in de binnenstad tijdens de tijds-rit van de Tour, samen met mijn ouders, zusje en twee vrienden.

Ah en een ,prachtige.., foto met de Carrefour, dit is echt mijn favoriete winkel in Frankrijk. Sephora of Carrefour? Carrefour. Tezenis of Carrefour? Carrefour. Ik hou van die winkels!

En ik had weer een paar feestjes!

Deze foto was tijdens de Tour de France genomen, ik woon natuurlijk in Utrecht en daar was dit jaar de tour-start. Het was ontzettend druk in de stad, vol met toeristen. Helemaal leuk, zolang Utrecht maar niet het nieuwe Amsterdam wordt.

Ik ging ook weer genoeg zwemmen, gezellig met vrienden.

En ah ik hou zoveel van op blote voeten lopen. Deze foto was na het stappen bij de Tour.. Ik had opeens zo’n ontzettende zin in patat, dus met mijn laatste twee euro haalde ik een lekker patatje. Ach, verder eet ik best wel gezond. 🙂

Deze week heb ik vrij weinig foto’s gemaakt, mijn week was niet heel bijzonder. Een vriend was alleen thuis dus we zijn daar vaak geweest, ik heb heel veel Modern Family gekeken en ik heb nu nog maar een paar afleveringen en verder ben ik een dagje naar het strand, naar de stad en met een vriendinnetje geweest.

Ik ga vanaf nu weer lekker foto’s maken, om gewoon weer verder te kunnen gaan met Dearanique, maar hoe vaak per week en met welke inhoud.. Ik zou het niet weten. We zien het allemaal wel! Zoals de oude Hawaiianen altijd zeiden: Juist in het besef dat we niets onder controle hebben ligt de bevrijding. Is dat eens een mooie afsluiter!

Liefs,

0 gedachten over “My life as anique #18; Wk, Tour de France & Radio 538”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *