My life as anique #17: Vive la France, Utrecht en afscheidsfeestje

1-17

Nou, jullie weten het ondertussen vast allemaal al. Dag Nederland waar ik zo veel van hou, ik ga opzoek naar nieuwe steden, landen en culturen om van te houden. Maar, ik moet op het moment van schrijven nog zo’n 30 uur wachten voor ik kan vertrekken dus ik kijk eerst nog maar even terug op mijn laatste hele week in dit koude kikkerlandje. Kijken jullie mee? 🙂

04-142480742288005-1424810769472

Maandag, tja.. Ik heb werkelijk geen idee meer wat ik toen gedaan heb. Ik kan geen foto’s vinden, in mijn agenda’s (2!!) staat niets en ook mijn geheugen laat me in de steek. Dan ga ik dus maar snel door naar dinsdag. Ik heb s’ochtends heel hard aan mijn blog gewerkt, om weer een paar artikeltjes klaar te hebben staan. S’middags was het tijd voor mijn laatste keertje werken, wat toch wel erg jammer was. Hoe stom ik werken opzich vind, had ik wel eindelijk een leuk baantje gevonden. Maar natuurlijk is Zuid-Afrika nog 10 keer zo leuk (Dat hoop ik in ieder geval.. Stay positive). Ik ging wel met een fijn gevoel weg ondanks de laatste keer werken, vandaar deze vrolijke selfie onderweg naar huis.

09-Snapchat--592625236356594740Processed with VSCOcam with f2 preset

En de situatie van maandag werd voortgezet op woensdag, géén idee wat ik heb uitgespookt haha. Nog sneller door dus naar donderdag, de week gaat snel zo haha. Donderdagochtend was het tijd voor de dokter, en hetzelfde bleek wat altijd zo is. Chronisch verkouden, dus vliegen gaat waarschijnlijk niet zo aangenaam worden. Ai, ik zie er toch wel erg tegen op. Ik neem nu dus nog een extra kilo met medicijnen met me mee naar Zuid-Afrika maar dat moet dan maar. Ik heb zelfs een Medisch Paspoort, vind ik best grappig haha.
S’middags ging ik met moeders en zusje naar de stad, voor de laatste paar shirtjes en hemdjes. Al kan je nu niet heel goed slagen voor zomerkleding, maar dat is ook logisch in deze tijd van het jaar. En een laatste foto van de Dom, die ga ik wel missen. Ja, een toren ja.

11-Snapchat--607105543057202789910-Snapchat-2135779880347219887

En s’avonds reed ik door de kou en regen naar T, om daarna door te fietsen naar het station om de trein te pakken naar Utrecht ( 2 minuten in de trein haha). Daar zagen we K, en hebben we een erg gezellige avond gehad. Omdat het mijn laatste keer uit was als 17 jarige én in Nederland namen we de taxi naar huis, erg fijn haha. Ik had helemaal geen zin in een Turkse pizza of Döner maar toen ik thuis was kreeg ik wel heel veel zin in Duo Penotti, lucky me dat we dat in huis hadden want normaal hebben we als zoet beleg alleen pure hagelslag.

07-142500555543406-1424951295551

Ik was echt vroeg thuis voor mijn doen, normaal kom ik aanzetten als mijn zusje aan het ontbijten is voor school haha. Vrijdag deed ik het grootste deel van de boodschappen voor mijn afscheidsfeestje die ik die zaterdag gehouden heb. Rond 19;00 reden M, mijn ouders en ik naar Gouda waar we naar de musical Vive la France gingen.

19-142506343263230-Snapchat-7377930940396791705

Tenminste musical, dat dachten we dus. Uiteindelijk bleek het stuk te zijn waar ze alleen maar (Franse) liedjes coverden. Ondanks mijn erg grote liefde voor Franse muziek, viel ik tegen t einde van het stuk toch in slaap. Best raar, wakker worden gemaakt door applaus in een schouwburg. Ook was het publiek nou niet heel levendig, het was een soort Fifty shades of grey. Begrijpen jullie hem? Grey, grijs. Oud? Ha-ha. Credits voor dit grapje gaan naar mn moeder.

20-IMG_20150301_13044708-IMG-20150301-WA0007

Na zaterdagmiddag nog meer boodschappen gedaan te hebben was ’t tijd om mijn vriendinnetje A. op te halen van het station, en thuis stonden J en S ook al op me te wachten. Toen mijn opa, oma en B er ook nog waren was het tijd om gezellig met elkaar te eten. Rond half 9 verwachtte ik zo ongeveer iedereen die ik kende, en gelukkig kwamen er inderdaad heel veel mensen even langs wippen! Ik heb in ieder geval een heel erg gezellige en fijne avond gehad, en echt het gevoel gekregen dat mensen me gaan missen (Voelt altijd goed haha). Dankjewel iedereen! <3

13-IMG-20150301-WA0040

Toen ik zondag wakker werd, was ik toch wel erg moe dus heb ik lekker de hele dag Under the dome gekeken. Wat een top serie, heb in 4 dagen alle 2 de seizoenen gekeken. AANRADER! <3. Toen ik met mijn ouders en zusje Mockingjay van The Hunger Games wilde kijken ben ik in slaap gevallen, maar ik kon een aflevering Flikken Maastricht en Divorce daarna nog wel opbrengen. Daarna ben ik lekker gaan slapen. Was een hele fijne week!

16-DSC_001628-Snapchat--4122866936318735482

Normaal is dit het einde van mijn diary maar ik plak er nog even 2 dagen bij aangezien dit mijn laatste diary is voor een tijdje. Maandag heb ik wat dingen gepakt, Under the dome gekeken en ben ik naar de kapper geweest. Op de eerste foto zie je heel mooi het verschil in de lucht. Het was een alleen een beetje jammer dat ik naar de hele donkere stuk moest op de fiets.. Met veel pijn van de hele harde hagel en helemaal nat kwam ik uiteindelijk aan bij de kapster, maar die maakte het goed door er niet te veel van af te knippen.

29-Snapchat--543440586789210613917-DSC_0020

Dinsdagochtend begon ik met de app 7-minutes. Dat is een workout-app die maar 7 minuten doen. Hoe korter hoe beter dacht ik, nou ik kon de paar uur daarna niet meer zoveel tillen. Mijn armen zijn zo slap tegenwoordig :'(. Daarna pikten mijn moeder en ik mijn oma op en reden we naar het tuincentrum. Na het uitzoeken van wat plantjes en een kopje koffie gingen we door naar de begraafplaats. Na ook hier even afscheid genomen te hebben was het dan echt tijd om te beginnen met het inpakken van de koffer. Ik doe alles op de USA-Army manier. Je houd zo ruimte over, maar het kost weer tijd. Nou, doe mij maar die ruimte dan!

En nu schrijf ik alweer de laatste My life as Anique, voor in ieder geval 2 maanden. Morgen moet ik mijn laatste vaccinatie halen, de laatste spullen en dan is het donderdagochtend tijd om te vliegen. Ik vind het heel spannend, maar ik denk toch dat ik er klaar voor ben. Kom maar op met dat grote avontuur, I CAN’T WAIT ANYMORE. Het is momenteel rond de 30 graden in dit mooie land, ik stuur wel een klein beetje zon naar jullie toe!

Blijven jullie mij volgen?
Facebook || Instagram || Pinterest || Bloglovin’ 

Heel veel liefs,

Anique

0 gedachten over “My life as anique #17: Vive la France, Utrecht en afscheidsfeestje”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *