My life as anique #16: Rijksmuseum, boy7 & ASOT

1-16

Deze week is weer voorbij gevlogen, en ik heb weer geprobeerd alles voor jullie vast te leggen! Hij is een dagje later dan gepland, i.v.m. telefoons die niet mee wilden werken maar hij is er weer hoor. De 16e my life as Anique.

IMG_1241IMG_1244

Maandag begon ik met een klein rondje hardlopen. Ik heb in de winter heel veel last van mijn keel als ik iets doe wat veel moeite kost, denk aan hardlopen of snel fietsen. Maar ik wou gewoon even lekker bewegen dus dacht ik ga gewoon 1 km hardlopen en 500 lopen. Na 25 meter lopen begon ik maar weer met hardlopen, het ging dus best goed! Daarna heb ik boodschappen gedaan en de rest van de middag lekker thuis doorgebracht.

IMG_1259IMG_1269

Die dinsdag begon ik de dag met een wandeling van 4 km! Ik liep door het park vlakbij mijn huis, en ik kwam allemaal plekken tegen waar ik vroeger, lees 3/4 jaar geleden, wel eens zat met vrienden. Dat was echt heel leuk om allemaal weer te zien, en herinneringen terug te halen. S’middags en in de avond moest ik werken, dus verder vrij weinig interessants. Wel erg veel gelopen natuurlijk vandaag.

IMG_1281IMG_1287

En de volgende dag, woensdag, was ik weer eens in het Rijksmuseum te vinden. Ik ging samen met mijn opa, hij was nog nooit in het Rijks geweest en had dus nog nooit de Nachtwacht gezien. Nou ken ik het museum ondertussen als mijn broekzak, dus hebben we lekker geslenterd door het museum. Daarna nog 4 km door Amsterdam gelopen, dus ik kwam ook vandaag weer aan mijn meters. Toen ik thuis kwam ging ik nog een stukje fietsen met mijn zusje, en dronken we een (niet zo lekkere) kop chocomel. Het was wel een gezellige dag dus!

IMG-20150219-WA00011424384422945

Donderdagmiddag ging ik winkelen in Utrecht samen met mijn mams. En s’avonds ging ik weer naar boy 7 met mijn zusje! Maar dit keer niet naar de film, maar naar de theatervoorstelling. Die was ook echt heel tof, en die leek meer op het boek dan dat de film dat deed maar beide vind ik ze echt heel gaaf! ( Het boek trouwens ook, tipje!)
De bedoeling was dat ik daarna weer naar huis ging, maar mijn vader was met zijn beste vriend uiteten dus we spraken af om nog even wat te drinken met zijn vieren. Toen kwam ook nog eens mijn jarige neef langs, met zijn broer, zus en aanhang. Ten slotte waren we dus met best een groepje en uiteindelijk lag ik om 4 uur bij mijn neef en zijn vriendin thuis op hun bank. Was onverwacht een hele gezellige avond!

IMG_1245IMG_1300

Ik heb helemaal geen foto’s van vrijdag, oeps! Daarom neem ik maar gewoon 2 random foto’s uit deze week! De eerste is gewoon een selfieee, en de tweede is van RTL Late Night! Deze jongen is een kitesurfer, en ik moet eerlijk zeggen dat ik hem niet alleen daarom op de foto heb gezet haha! Hij heeft trouwens ook een blog, waar die schrijft over wat die allemaal doet.
Maar nu snel weer verder met vrijdag! Om half 9 wordt ik echt wakker, de keren daarvoor was het van hun vogeltje die in de kamer stond haha, en had ik dus een vrij korte nacht achter de rug. Na het kijken van een film en een beetje GTA spelen was het tijd om te gaan. Ik ging samen met mijn vader naar een gesprek voor mijn studiekeuze. Ik ben er nog steeds niet helemaal uit maar ik denk dat het Journalistiek wordt.
Na s’middags nog een uurtje slapen staat mijn nicht, tevens hele goede vriendin, voor de deur want we gaan sushi maken! Na een lekkere avond in bed, samen met T. & The Vampire Dairies is de vrijdag alweer afgelopen!

IMG-20150223-WA0007IMG-20150223-WA0009
Na een hele middag bikini’s passen (35!!!) zit ik er helemaal door heen. Ik haat winkelen, en bikini’s en broeken zijn het allerergst. Wel kom ik terug met een mooi jurkje en paar slippertjes. Maar dan is het zover A STATE OF TRANCE! Ik ging weer met dezelfde grote groep, alleen was die nu nog groter. ( Dan is het dus eigenlijk niet dezelfde..). Dit was alweer mijn 4e keer dat ik Armin van Buuren zag optreden, gaaf!!
Het was weer heerlijk, gezelligheid met mijn vrienden en alle anderen. Ik heb zelfs een gesprek van zo’n 10 minuten met een Duitser gehad in het Duits, mijn docente Duits van de middelbare zou het eens moeten horen!

Zondag heb ik erg brak, en ziek doorgebracht. Ik was ook wat eerder weggegaan bij ASOT want ik kon gewoon niet meer praten zo opgezet was mijn keel. Het gaat nu nog steeds niet super, maar ik kan terugkijken op een erg gezellige week! 

Hoe was jullie week? 🙂

Liefs,

Anique

0 gedachten over “My life as anique #16: Rijksmuseum, boy7 & ASOT”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *