my life as anique #15: Primark, voor-première & Carnaval!

1-15

Ondanks het feit dat ik geen studie heb, ben ik wel erg druk! Zeker vanaf donderdag had ik vrij weinig ‘rust’. Of ik dat erg vond? Nee, want mijn week was daarom wel echt super leuk! Ik ging van Utrecht naar Ijmuiden en van Tilburg naar Amsterdam. Ik heb weer lekker veel van Nederland gezien dus haha! Lezen jullie mee?

IMG_7538IMG_7539
Ik keek eens door mijn telefoon en kwam erachter dat ik geen foto’s heb van maandag én dinsdag. Ik zou even kort vertellen wat en hoe, anders is het ook maar zo’n halve diary hé. Maandag deed ik boodschappen voor de hele week, in het kader van bespaar geld joepie! Het ging me echt goed af btw. Dinsdag wilde ik mijn oude telefoon laten maken want ik mis hem nu wel erg, ik heb nu een vervangende iPhone en ben er niet zo goed in. Eindstand, niet gelukt dus ging ik met mijn vadertje maar verf halen. S’middags moest ik een paar uurtjes werken. Deze dagen waren dus niet bijster interessant, dus snel verder naar de volgende paar dagen! Ik heb trouwens deze foto’s erbij gezet omdat ik een tweede Instagram account heb aangemaakt, zie hier de instagram van Dearanique. Het is de bedoeling dat dit meer een account wordt voor echt mooie foto’s, en niet zoals mijn andere account selfie’s en shit. Komen jullie me volgen? ^.^

Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 preset
Woensdagochtend werd ik vroeg mijn bed uitgetrapt om mee te gaan naar het strand. Oké prima! We gingen naar Ijmuiden, maar zelf met een filtertje erover zag het er niet uit als mooi weer. Toch heb ik er wel lekker van genoten, even eruit. Ik ben trouwens via die stenen op de rechter foto naar beneden gegaan, het lijkt niet hoog maar met hoogtevrees; geen aanrader :p. Daarna reden we door naar Zaandam, waar ik voor het eerst in deze Primark kwam. Ik blijf het een verschrikkelijke winkel vinden, zo druk en onvriendelijk. Toch kocht ik er een bloesje voor Carnaval!

Processed with VSCOcam with f2 presetIMG_1149
Donderdagmiddag ging ik opzoek naar nog wat carnavals spulletjes, en nog wat andere spulletjes. Zo ook zonnebrand, jup zonnebrand! Geen zorgen, over 1,5 week vertel ik jullie meer.. 🙂

Aan het eind van de middag ging ik samen met mijn zusje naar Amsterdam. We gingen met de trein, en als avond eten had ik een heeerlijke salade! De combinatie tomaat, appel en Parmezaanse kaas is echt heerlijk!

IMG_1153Processed with VSCOcam with f2 preset
En aangekomen op Amsterdam Centraal pakten we de bus naar Amsterdam Noord. Door de ij-tunnel tot we op plek van bestemming waren. Dit was namelijk de voor-première van de film Boy7. Echt een ontzettende aanrader! Komt misschien nog wel een artikeltje over! Voor Nederlands filmniveau was dit echt een goede. Hier nog twee foto’s met de twee hoofdrolspelers. Matthijs van de Sande Bakhuyzen kennen we allemaal wel toch? Ze zijn trouwens beide echt ontzettend aardig!

Processed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 preset
Vrijdag had ik een afspraak bij de gemeente. 10 minuten eerder zat ik nog rustig thuis te chillen, eten moet dus maar op de fiets. Hier mijn favoriete ontbijt, middageten en snack; rijstwafel met pindakaas.


IMG_1184
IMG_1206
S’middags reed ik nog even naar de begraafplaats waar ik twee valentijnskaartjes neer heb gelegd bij mijn opa en oma. Daarna naar huis, even slapen en klaarmaken om naar Tilburg te gaan! Als avondeten hadden we pizza, en jeeeetje wat had ik een honger. Ik heb een hele pizza opgegeten, oeps. Ik heb het er later gelukkig wel weer af gedanst, no worries. Dit was de groep + anderen haha. We gingen als piraten, en hadden ook een Romein en een stoplicht mee haha.

IMG_1195IMG_1189
De sfeer zat er goed in hoor! En kijk wat een ontzettend gaaf pak deze jongen had o m g!

IMG_1198Processed with VSCOcam with m5 preset
Nog een paar foto’tjes, want wat was het leuk!

IMG_1092Processed with VSCOcam with f2 preset
Na een brak maar gezellig valentijns-ontbijt was het tijd om weer naar het noorden te reizen. Ik had zo nog twee dagen kunnen gaan maar slaapplekken en andere plannen hielden dit helaas tegen. Heel erg jammer! 🙁

Maaaar ik kon thuis wel lekker knuffelen met Skips. Kijk hoe mega cute hij hier is?! En kijk de naam van de snoepjes van skip hahaha, catisfactions. Geweldig bedacht haha.

IMG_7546
Ergens deze week (wanneer?) maakte ik ook nog deze foto. Ik heb best een hekel aan het dorp / wijk / gedeelte waar ik woon, maar dit vond ik dan toch stiekem wel mooi.

En zaterdag en zondag sloot ik af met een kaasje, wat lezen en slapen.

Het was voor mij een heerlijke week. Beetje druk af en toe, maar ik had dan ook energie voor 10. Goed slapen en lekker sporten helpt zo erg! Hoe was jullie week? Hebben jullie carnaval gevierd, of hebben jullie het juist vermeden? 

Heel veel liefs,

Anique

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *