Music Monday 1

Maandag is altijd een beetje zwaar voor de meeste mensen, gelukkig is het voor een groot deel van Nederland nu toch bijna vakantie. Dit maakt de maandagen net een beetje dragelijker. Iets wat mijn maandagen, en de rest van de dagen stiekem ook, een beetje beter maakt is muziek. Ik ga de deur niet uit zonder oortjes, heb dan ook meer dan één paar en heb ze vrijwel altijd in als ik alleen ben. Ik struin afspeellijsten, bekend en onbekend, af opzoek naar een lekker nummer. Ze zeggen ook wel ‘sharing is caring’ dus daarom zorg ik dat er voortaan elke maandag een nummertje klaarstaat voor jullie om de week goed mee te beginnen.

Om deze nieuwe wekelijkse rubriek af te trappen beginnen we met een nummer die ik momenteel echt geweldig vind. Het nummer is More than you know door Axwell /\ Ingrosso. Ik was twee jaar geleden al groot fan van het nummer Sun is shining, ook van Axwell /\ Ingrosso en ook met dit nummer hebben ze me weer te pakken.
Het nummer geeft me het gevoel dat ik ook heb als ik terug kijk naar een hele leuke, fijne of spannende gebeurtenis. In de reacties onder dit nummer staat dit nummer eigenlijk het best omschreven: “this song has got 1 problem, it ends”. Het nummer klopt gewoon helemaal en wordt waarschijnlijk de soundtrack van mijn zomer 2017. Iets wat ik helemaal niet erg vind, ik zet hem nog een keer op!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *