Mijn doelen in 2014 part III

Whieeeeh laatste post van 2014! En dat leek me een goede manier om dit jaar af te sluiten met een terugblik op hoe het uiteindelijk met mijn doelen is gegaan! Lees snel verder!

Foto op 19-12-14 om 20.11 #2

Als je de eerste twee delen niet heb gelezen klik dan hier en hier! En sorry voor deze ongelooflijke mooie header, was even inspiratieloos.

Heel stiekem had ik ertussen gezet dat mijn doel was om mijn examen te halen. Nou, die heb ik ruim gehaald. Met een cijferlijst met een gemiddelde van een 7 heb ik mijn middelbare verlaten. Ik tel deze eigenlijk nu even niet mee als doel, want uiteindelijk wil iedereen zijn examen halen lijkt mij.

Als eerste waar ik mee begon was het gezond eten en sporten. Dit heeft echt zijn ups en downs gehad, maar in ’t algemeen ben ik er wel op vooruit gegaan! Ik merk echt dat ik veel minder snoep, ik eet geen koekjes meer bij de thee en ik drink veel minder frisdrank! Qua sporten is ’t een beetje wel/niet, omdat ik begin vorig jaar nog een sportschool abonnement had maar in april had ik die opgezegd.
Wel ben ik dan weer veel meer gaan hardlopen, dus ik denk dat ik ongeveer gelijk sport maar het voelt nu veel beter!

Snowboarden was het tweede puntje van mijn lijst. Ik heb nadat ik op skireis ben geweest met school niet meer wezen snowboarden, en dat vind ik toch wel heel jammer. Het zit er jammer genoeg ook niet in om het dit jaar, dit seizoen dan hé haha dit jaar wordt een beetje kort, nog op wintersport te gaan in verband met andere plannen.

Als derde had ik het over (op tijd gaan) slapen en op tijd komen. Haha, laten we het daar maar niet over hebben. Al ben ik gister weer eens vroeg gaan slapen!! 🙂
Positieve is dat ik wel echt vaker op tijd kom! Zelfs toen ik nog naar school ging kwam ik op tijd!! Yess verbetering.

Armani Si, ik heb hem! En ooh wat ruikt die lekker. Dit luchtje is echt iets extra’s voor me. Ik draag hem namelijk niet elke dag, maar als ik deze dan op heb voelt het extra bijzonder.

Mijn tripje naar Rome is helaas niet gelukt, maar dat had ik eerlijk gezegd al verwacht. Wel ben ik voor mijn examenreis naar Lloret de mar geweest! Dus 1 van deze ‘doelen’ is gehaald, joepie.

Nu gaan we richting het uiterlijk haha. Lang haar stond voor mij best wel hoog, en dit is echt goed gelukt. Waar het vorig jaar rond deze tijd rond m’n BH kwam, is het daar nu toch echt ver voorbij. En het leuke is dat ik er van de zomer nog best een stukje van heb laten afknippen. Make-up ging voornamelijk eigenlijk over de eyeliner. Nou, ik draag hem lekker wanneer ik het wil! Ik weet nog zo goed hoe spannend ik dit vond haha. Kwestie van gewoon doen zal ik maar zeggen. 🙂

Plezier en liefde is zeker gelukt in 2014! Zoals ik al eerder gezegd heb, plezier heb ik genoeg gehad en dat wil ik gewoon voortzetten. Nou, is prima gelukt denk ik zo haha. Qua liefde was het niet zo zeer van ik zoek liefde, een jongen en een relatie. Helemaal niet, laat mij nog maar even lekker vrijgezellig zijn, haha ;). Het was meer dat ik gewoon meer bedoelde liefde uiteten, mijn emoties en gevoelens uiten. Ik vind het toch lastig, en veel mensen weten dat niet. Ik weet dat ik het grootste deel van de tijd lachend door het leven ga en dat is ook hoe mensen mij zien. Terwijl er toch wel vaker wat achter schuilt, en nou wil ik niet zielig over komen btw. Ik moet gewoon ook wat liever tegen mensen doen, want altijd sarcastisch zijn maak je ook niet echt vrienden mee haha.

Zoals ik in de eerste post zei; ”een van de belangrijkste is gewoon doen”. Ik vertelde dat iedereen wel eens bang is, maar dat ik toen al probeerde om toch dingen te gaan doen en dus die angst aan de kant te zetten. Zo was een van mijn grootste angsten bellen, en dan niet met vriendinnen dat lukt nog wel, maar met bijvoorbeeld mijn oma, of naar mijn werk bellen. Nou, ik stond dan te trillen van angst. Toch ben ik steeds vaker die telefoon op gaan nemen, op mijn werk en thuis, en nu gaat dit eigenlijk super goed. Ik moet nog altijd even denken van oké Anique telefoon je kan dit!!, maar ik pak hem wel op! *Schouderklopje voor mijzelf*. Ook gewoon een berichtje sturen waar je al lang over zit te hanesen is goed, doe het gewoon. Je zult zien dat het 9 van de 10 keer goed afloopt, I promise! 😀
Als laatste kwam de quote ‘Be with the people who bring out the best in you‘. Als je het gevoel hebt dat iemand (je) niet echt; met jou wil zijn, niet echt van je houd of je gelukkig maakt wat heeft het dan voor een zin om tijd in die gene te investeren? Door die vraag ben ik misschien wel wat mensen ‘verloren’ dit jaar maar ik ben er zelf eigenlijk beter van geworden. Klinkt misschien lullig, maar dat geeft gewoon rust met zich mee, en dat maakt mij weer gelukkiger.

Dat was het dan voor 2014. Het jaar dat ik mijn blog begon, op 4 januari om precies te zijn! Ik heb dus bijna een klein feestje! Mijn blog is best wel gegroeid, iets wat ik nooit verwacht had! Voor een grotere terugblik, zie dan 1 post terug!

En dan echt als laatste: Dank jullie wel. Allemaal! Jij, jij maar ook jij! Bedankt voor de likes, voor de reacties en voor de opkikkers. Als ik even dacht dat niemand het leuk vond, dat ik weer een reactie kreeg. Dat als ik dacht niemand wilt toch lezen wat ik doe, ik een berichtje kreeg dat het tegendeel bewees.
Dankjewel! <3

Nou, wees alsjeblieft voorzichtig met het vuurwerk en maak er een knallend begin van het nieuwe jaar van! Ik spreek jullie in 2015 weer, een jaar vol nieuwe dingen en plannen. Ik kijk er naar uit, kijken jullie dan weer met me mee?

Heel veel liefs,

Anique

0 gedachten over “Mijn doelen in 2014 part III”

  1. Ah wat mooi geschreven! Dat stukje over ‘liefde’ kan ik mezelf helemaal in vinden. Ik ben vaak ook onwijs sarcastisch en mensen vinden het vaak moeilijk om daar doorheen te prikken, lastig.. Ik ben jou ook gaan volgen op Bloglovin’, ga zo door want je schrijft erg leuk! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *