Terugblik op mijn 2014

terugblik 2014

Op het moment dat ik dit typ is het nog 2014. Misschien is het al 2015 als jij dit leest.. Op Facebook zie je nu overal van die vogelvluchten, hoe was mijn jaar dit dat. Ik heb die van mij wel gezien, maar ik ga hem niet delen. Mede omdat ik hem niet zo super vond, en ik heb hele andere dingen die eigenlijk veel belangrijker vind. Ik heb heel veel mooie dingen, ook minder mooie dingen meegemaakt dit jaar. Toch wil ik het heel graag met jullie delen! Lees verder om mijn 2014 in een vogelvlucht te lezen.

Het jaar 2014 was voor mij het jaar…..

Source

Het jaar… waar Huntelaar eindelijk een kans kreeg. Het aller aller eerste wat in mij opkwam is iets geks misschien, maar het is wel een groot deel van de zomer geweest voor mij haha. Klaas Jan Huntelaar die ein-de-lijk een kans kreeg dit WK. Hoe hij eindelijk gezien werd, en gerespecteerd werd. Prachtig, en hoe die dan ook nog eens zo wist te stralen. Ja, deze ‘herinnering’ is een blijvertje!

wpid-wp-1404323332662.jpeg

Het jaar… Waar ik de middelbare school voorgoed verliet! Waar ik het voor zoveel mensen spannend heb weten te houden tot het eind. Maar waar ik ook heb geleerd dat er mensen zijn die wel in jou geloven, ook al geloof je er soms zelf niet in. Maar toch; havo-diploma in the pocket!

IMG-20131114-WA0003 (1)

En natuurlijk het jaar… waar ik naar de Haagse ging, en waar ik de Haagse weer verliet. Het jaar waar ik heel even (écht) student was. Al voel ik me nu nog steeds wel zo hoor, behalve het feit dat ik nu werk ipv naar school ga haha.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Het jaar… Dat ik naar Lloret ging! Mag ik terug.. Heimwee.

IMG-20140824-WA0006

Het jaar… Dat ik naar het mooiste stukje Frankrijk ging. Of eigenlijk de twee mooiste stukjes. En waar ik leerde surfen, en waar ik verwend ben geworden op het gebied van gamba’s. Nooit meer diepvries gamba’s, alleen nog maar die uit Cap-Ferret.

wintersport

Het jaar… waar ik met de eindexamen jaren op wintersport ging naar Westendorf. En daar heb ik echt de leukste vrienden(groep) aan over gehouden, dus ook het jaar van vriendschap. Thanks guys <3

 

IMG-20140710-WA0017IMG_3272

Het jaar… waar ik eindelijk weer kon sporten! Twee hardloopwedstrijden gelopen, 5 km tijdens trainingen, drie keer per week kunnen trainen. Dikke yes! 😀

foto 5 (9)

Het jaar… waar ik niet één, maar twee keer ARMIN VAN BUUREN heb gezien! De eerste keer was op kingsland, in april en de tweede keer tijdens zijn eigen intense-tour in de Ziggodome in december. O M G wat was dat vet, het was echt intense! 😉

10697193_10153349549062586_6310858605545131264_o

Het jaar… waar ik drie keer van baantje ben gewisseld! Maar ik heb denk ik eindelijk iets gevonden wat ik echt leuk vind, de horeca! Hier ben ik aan het werk, spot het meisje met de blonde lokken. Niet zo lastig toch haha!

brandon

Het jaar… dat ik weer een nieuw familielid mocht ontmoeten. Mijn neef uit Canada kwam voor 1 dag ons in Utrecht bezoeken en oh wat was het gezellig en wat voelde het als familie. Ja, dit is een hele mooie herinnering, en wetend dat die nog een keer komt maar dan langer maakt me erg blij!

En uiteindelijk is dit jaar voor mij ook het jaar waar een van mijn meest dierbaarste personen, mijn oma, helaas is overleden. Daardoor hangt er toch een zwarte schaduw over dit jaar. 2014 zal voor altijd een schaduw over zich hebben, hoe leuk alles ook was.

Maar; het jaar 2014 was voor mij ook nog positief! Ik heb heel veel nieuwe dingen mogen leren, mezelf mogen ontwikkelen en andere filosofische dingen mogen doen. Maar dit was ook het jaar van keihard feesten, nieuwe mensen leren kennen, vrienden maken en lol hebben. En alle mensen die mij daarmee hebben geholpen wil ik heel erg bedanken.
En natuurlijk wil ik jullie heel erg bedanken! Jullie berichtjes maken mij elke dag weer blij, en het feit dat jullie alleen al een kijkje nemen op mijn site geeft me al een ontzettend blij gevoel.

Lieve allemaal, ik wil jullie allemaal bedanken. Het liefst stuk voor stuk, maar dat wordt wel heel veel werk. Daarom doe ik het zo! Bedankt! <3

Heel veel liefs,
Anique.

 

0 gedachten over “Terugblik op mijn 2014”

  1. En nu ben ik aan de beurt:

    Het jaar… dat ik er een mooi, lief, leuk, gezellig en vooral heel gek vriendinnetje erbij heb!

    Lieve Anique, ik wens jou een geweldig goed jaar in 2015!

    ♡♡

    Avalon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *