Introductieweek dag 4

Dag 4. 6:30. Weer veel te vroeg maar het gaat al makkelijker. Binnen een half uurtje sta ik schoon en fris én aangekleed mijn make up te doen als ik opeens bedenk om even op mn telefoon te kijken. Daar staat dat we tussen 9-10 op school moesten zijn, terwijl ik dacht om stipt 9 uur. Domper, had gewoon nog langer kunnen slapen. Nouja dan doen we gewoon wat rustiger aan, geen probleem. En het is ondertussen ook al weer donderdag. Oftewel dag 4 van mijn introweek. Jeetje wat is het snel gegaan. Vandaag leer ik mijn klas kennen, aaah I’m excited.

Omdat mijn ov elke dag wat anders aangeeft ga ik vandaag maar eerst naar Utrecht, neem ik de intercity naar Den Haag en de sprinter naar Holland Spoor. En zo zijn we dan alweer iets meer dan een uur verder. Op HS aangekomen snel naar de Haagse want blijkbaar was het toch handiger als je er iets eerder was. Achja, te laat dat zal ik de komende 4 jaar wel vaker zijn haha.

De avond ervoor hadden ze de klassenlijst al online gezet, dus ik had echt een heel klein beetje een idee wie er in de klas erbij zat. Na wat kennismakingsspelletjes kregen we een opdracht die we met de hele klas moesten uitvoeren, en die zouden we de volgende dag moeten presenteren. Omdat als we klaar zijn met onze studie een ‘’titel’’ krijgen, moesten we aangeven wat we wilden zijn als we die titel hadden en we moesten dit laten zien doormiddel van een kunstwerk. Volgens hun was alles kunst, dus een filmpje of iets van muziek ook. Nou prima, gaan wij toch lekker aan de slag om een filmpje te maken!

Omdat je als European Professional goed bent in heel veel verschillende dingen, wilden we vooral hier wat mee doen. Uiteindelijk hebben we een soort woord-web gemaakt van alles wat we konden bedenken wat erbij hoort. We hebben dat op papier geschreven, iedereen ongeveer 5 seconden gefilmd en dit bij elkaar gebracht in 1 filmpje. Heel simpel. Maar van de zo’n 20 klassen, zaten we bij de laatste 3. Jeeeej. De link staat onderaan de post. Ik hoop dat die het doet, maar als het goed is die wel gedeeld voor iedereen.

risk taker dag 4
Mijn woord in het filmpje, risk taker! Slechte kwaliteit want het is een screenshot maar ach het is iets haha.

Ik heb het filmpje trouwens ge-edit samen met een ander meisje, en de rest hebben we gezamenlijk met de klas gedaan. Maar daarom was ik wel pas rond 6 uur thuis. Ik was dus weer helemaal kapot toen ik thuis kwam. Plus wat echt vervelend was dat ik toen ik woensdagavond ging hardlopen van een stoepje ben afgegleden en ik mijn voet dus niet meer kon draaien. 🙁

Zo dat was dag 4. Nog 1 dag te gaan en dan begint het echte studentenleven. Spannend. Ja, maar wel heel leuk. Denk ik in ieder geval. Ik denk dat als ik eenmaal echt ga beginnen probeer een keer per week een post te uploaden van alle oh zo bijzondere dingen die ik ga meemaken. In de collegebanken zitten, huiswerk maken. Ja heel bijzonder. Haha, nee ik denk dat er nog best wel wat feestjes aankomen. Of nouja, dat hoop ik.

Ik ben wel van plan om mijn P, Propedeuse voor de mensen die het niet weten, en voor de mensen die dat niet weten dat is het eerstejaars diploma, te halen in 1 jaar. Dat betekend dat je alles moet halen. Bij ons is de regel dat je 60 punten moet hebben voor je P, maar dat als je 50 punten haalt in het eerste jaar je de andere 10 kan halen in jaar 2. Toch heb ik liever in 1 jaar mijn P, dus ik ga erg hard mijn best daarvoor doen.

Nu ga ik maar eens kijken naar een nieuwe laptop, aangezien ik die dit jaar nog veel nodig ga hebben. Zie jullie morgen voor de laatste dag van mijn introweek! 🙂

Liefs,

Anique

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *