Introductieweek dag 2 & 3

IMG-20140826-WA0005
Bij het huis van Escher. Of museum. Whatever

Dag 2. 7:00 Mijn eerste gedachte als ik wakker word? Wat the hell doet dat (scheldwoord) geluid naast mn oor?  Ugh mn wekker. Maar hoe laat is het? Normaal als ik wakker werd kwam dat door de zon in mijn gezicht, maar nu was het nog steeds donker. Oké eruit en onder de douche. Snel omkleden, make-upje erop en naar beneden mijn broodjes met kaas smeren, tas inpakken. Ondertussen bedenk ik me ook dat ik ben vergeten om te kijken hoe laat de trein gaat, dat krijg je als al jaren je fiets je belangrijkste vervoersmiddel is.

Baalmoment, de trein die ik moest hebben is net weg en ik sta nog in de keuken. Wat betekent dat ik op mijn tweede dag al een half uur te laat kom, top. Maar mijn vader moest toevallig ook in Den Haag zijn; dus eindstand ik was alsnog op tijd. Bij Den Haag HS aangekomen te zijn wachten op het meisje welke ik gister ontmoet heb. We nemen een Starbucks thee en lopen naar onze eerste taak of verplichting van de dag. Daarna kregen we een tour door de school, wat ook wel nodig is want god oh god wat is het groot. Ik voelde me net een brugger, terwijl ik achter een ouderejaars liep ha, ha.

Selfieeeee
IMG-20140826-WA0002  Snapchat-20140826033007  1409059823847

Een ICT training later gingen we Den Haag in en moesten we verschillende opdrachten uitvoeren. Zoals de eerste regel van de grondwet vertalen in 5 verschillende talen, de golden earing –  radar love zingen op het binnenhof, een menselijke vlag maken van het land dat je was( in mijn geval Schotland) & met verschillende beroemde gebouwen / beelden op de foto. Zo kwamen we onder andere langs China Town, bij het Binnenhof, het Mauritshuis, het museum van Escher, en bij het Paard van Troje. Foto’s staan onder het verslag van deze dag! Na ongeveer heel Den Haag gezien te hebben per voet konden we nog wat drinken bij een toffe strandtent bij Scheveningen strand. En toen na 2(!!) uur reizen kwam ik eindelijk thuis na een lange dag. Toen nog een avondje oppassen, maar meer dan af en toe opstaan voor wat drinken is het niet dus ik mag niet klagen, ha ha!
Nou dat was me een dagje wel, maar ook vandaag heb ik weer heel veel gelachen.

Paard van Troje

tweededag7

Bij de domino’s

tweededag12

China Town

tweededag11

Bij een Engels restaurant

tweededag10

Bij de Indonees

tweededag9

Bij de Cantonees

tweededag8

Ook ergens hahah

tweededag6

Buiten bij het Binnenhof, haha 😉

tweededag5

Mark Rutte loopt gewoon in zijn eentje door Den Haag, hoe vet?

tweededag4

Het huis van Europa

tweede dag2

Walking down the street with my nike’s on

tweede dag

Kunst

tweede dag1

Dag 3:

Dag 3. 9:30. Huh zullen jullie nu wel denken. Moet ze niet naar school? Uhm jawel haha, deze dag had ook een programma maar het was eigenlijk gewoon een soort les volgen. En omdat ik dacht “ik zit in mijn introductie week” besloot ik om hier in Utrecht te blijven. Niet dat ik het oninteressant vond hoor. Had er alleen geen zin in. Dus ik ben even de stad in geweest en daarna nog lekker een middagje door gebracht met S, YouTube, Brie & Jillz. Na een avondje Gossip Girl en 3 kilometertjes hobbelen was ook deze dag alweer voorbij.
Nou dat waren weer 2 dagen introductieweek. Nog twee te gaan! Terwijl ik dit schrijf heb ik ook al weer dag 4 er op zitten. Ook deze belooft veel goeds, ik heb nu mijn klasgenoten ontmoet en mijn klas bevalt me zeer! 🙂

Ook heb ik trouwens gister mijn blog online gezet op mijn facebook, en heb er in minder dan 24 uur bijna 600 views extra bij. Om dit even te laten weten, gemiddeld per dag heb ik er ongeveer 1/2 dus dit is echt marvelous. Super bedankt iedereen dus!! 🙂

Liefs,

Anique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *