Ik heet anders!

 

cropped-cropped-untitled-13.jpg

Bijna 2,5 jaar geleden besloot ik om mijn gedachtes eens te typen op mijn stukje internet. Ik deed dit zonder de intentie om groot te worden of iets dergelijk maar deed het vooral om lekker te kunnen schrijven. Nou was het eerste puntje waar ik tegenaan liep; welke naam moet ik kiezen? Dearanique werd het uiteindelijk en daar ben ik dan ook twee en half jaar heel blij mee geweest maar ik vond het toch niet helemaal bij mij passen..

Op social media gebruik ik namelijk al vanaf het hyves-tijdperk de naam Aniquenoa. Om die reden denken er zelfs mensen dat mijn naam echt aniquenoa is. Maar omdat ik de naam dus al zo een 8 jaar, misschien wel langer zelfs, gebruik is deze naam zo vertrouwd voor me dat ik er uiteindelijk voor gekozen heb om deze naam te gebruiken voor mijn blog. Ik hoop dat ik niet al mijn volgers ben verloren, op mijn blog en op bloglovin, maar dat moet ik allemaal nog gaan uitzoeken.

Ook heb ik mijn blog veranderd en het is nog steeds niet perfect maar alles is nu dus even under construction. Wordt aan gewerkt!
Ik hoop dat jullie aan de naam kunnen wennen en voor nu, wat vinden jullie van de naam?

Liefs,

Anique!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *