Ik besta één jaar! ( En een beetje)

1-IMG_0618-001

Oeps, dacht ik bij mijzelf vandaag. Het is 9 januari! Dat betekend dus.. Dat ik mijn eerste jubileumpje, op 4 januari, gemist heb. Ik was zo druk met al me studieboeken, examenbundels, mijn gitaar en nog vele andere dingen eindelijk eens online te gaan zetten om te verkopen dat ik het helemaal vergeten ben.

En ik heb in de tussentijd nog wel gewerkt aan mijn blog ook, dom dom dom! Daarom vier ik vandaag maar gewoon dat dearanique vandaag gewoon 1 jaar en 4 dagen oud is!
Voelt misschien nog wel leuker om te zeggen ook, weer eens wat anders dan de standaard jubileums haha! Ik heb daarom deze heerlijke brownie gemaakt, als klein feestje. Komt trouwens ook helemaal goed met de goede voornemens…

1-IMG_0618

Aanschouw mijn fotoshop skills, maar met dit rode hartje willen ik mijn liefde naar jullie overbrengen. Maar mijn hele ge-bedank ( is dat een woord?) en alle sentimentele dingen heb ik al in de terugblik van 2014 gezet, dus ik hou het lekker kort. Thanks iedereen, liefde voor ieder van jullie.

liefs,

Anique

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *