Hi 2017

Zo een hele goede middag!

Het is vandaag januari. Maandag 2 januari 2017 om precies te zijn. De laatste keer dat ik wat gepost heb is op 4 oktober 2016 en dat is toch even geleden..

Ik heb heel lang getwijfeld over wat ik mijn blog zou gaan doen. Doorgaan met tegenzin? Het helemaal verwijderen? Of gewoon toch even een pauze inlassen en er niet aan denken? Waarschijnlijk was de pauze de juiste oplossing want ik begin langzaamaan weer zin te krijgen om stukjes te schrijven op aniquenoa.wordpress.com.

Het stortte eigenlijk in toen ik van de naam Dearanique naar Aniquenoa ging. Ik merkte dat de berichten veel minder gelezen werden omdat de site niet bekend was. Het voelt dus weer heel erg als opnieuw beginnen en daar had ik op dat moment toch geen zin in.

Het was ook nog eens druk op school en ik verloor toen mijn interesse in andere mensen hun blogs. Nu komt dat allemaal langzaam terug dus wil ik ook weer langzaamaan beginnen met het bloggen oppakken.

Maar ik kan niets beloven en wil mezelf ook niet aan een vaste dag vastleggen maar ik wil toch proberen om één keer per week iets te uploaden. Ik heb voor nu mijn site wat bijgewerkt qua uiterlijk en mijn logo een update gegeven.

Voor nu: iedereen nog de beste wensen en een heel gelukkig nieuwjaar vooral!

Liefs,

aniquenoa-jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *