Have you seen it? Nederlandse tv-programma's

Ik kan het wel altijd hebben over hoe leuk de films en series op netflix staan, maar die komen 9 van de 10 keer niet uit op de Nederlandse televisie. Zelf keek ik lange tijd vrij weinig televisie, maar de laatste tijd heb ik wel wat dingen waar ik graag de Nederlandse televisie voor aan zet. Lees verder..

RTL Late Night

rtl late night

Wanneer: Elke werkdag
Begint om: Rond 22:30
Zender: RTL 4
Seizoen: 2

Mening:
Ik begin dit programma steeds leuker te vinden, en kijk er tegenwoordig ook bijna elke avond naar. Ik vind dat Humberto Tan heel fijn praat met zijn gasten, en ik vind de gasten zelf vaak ook leuk om naar te kijken. Er wordt soms gezegd dat het een nieuws programma is maar ik associeer het wel meer met entertainment, maar soms nog wel leerzame entertainment. Er komen trouwens ook steeds meer internationale sterren; Pharrel Williams, Ed Sheeran én One Direction.


Spuiten en Slikken

Foto van partyflock.nl

Wanneer: Dinsdag ( Nieuwe seizoen, vanaf 30 maart!)
Begint om: 22:00 ( Oude seizoen)
Duur: +- 55 minuten
Zender: NPO 3
Seizoen: 18e seizoen is net klaar

Mening:
Dit vind ik zo’n vet programma. Sex en drugs, dat is altijd zo’n taboe en dan wordt er zo open over gepraat en geëxperimenteerd. Ik vind het heel tof dat dit zo op de Nederlandse tv kan. Verder zijn de mensen die het presenteren gewoon heel leuk om naar te kijken, doen niet zo moeilijk over alles en nemen alles lekker met een korreltje zout. Tip: Erg leuk om terug te kijken is spuiten en slikken op reis.


The Undateables

Wanneer: Woensdag
Begint: 21:10
Duur:
Zender: BNN
Seizoen: 2

Mening:
Dit is zo schattig en leuk om te zien! Mensen met een lichamelijke of fysieke beperking die worden gekoppeld aan iemand. Dit kunnen mensen zijn die ook een beperking hebben, maar ook ”normale” mensen. Zo zijn er een jongen en een meisje, beide met het syndroom van Down, die gekoppeld zijn en het is zo leuk om te zien hoe lief die voor elkaar zijn. Zeker een soort ‘Feel-good’ programma.


3 op reis

Foto van tv-corner.nl

Wanneer: Zondag
Begint: 20:00
Duur: 30 minuten
Zender: BNN
Seizoen:

Mening:
Favoriete reisprogramma for sure. Met presentatoren als Dennis Storm, Geraldine Kemper, Chris Zegers en Floortje Dessing. Ze gaan de hele wereld over; van China en India, Canada en Colombia naar Portugal en België. Ze vertellen je over alle leuke dingen om te bezoeken, en niet alleen de toeristische route. Aanradertje!


Ruben VS. Geraldine

Foto van ster.nl

Wanneer: Maandag
Begint: 21:20
Duur: 40 minuten
Zender: BNN
Seizoen: 1

Mening:
Toevallig is dit seizoen 1, maar Ruben (Nicolai.) kennen we natuurlijk ook van Ruben VS. Sophie en Ruben VS Katja. Deze volgde ik beide ook graag, maar nu die tegen Geraldine strijd vind ik het wel extra leuk. Geraldine is toch wel mijn Nederlandse Woman Crush, stoer en mooi. En Ruben was vroeger echt een stiekem Crush, toen die nog bij de Lama’s zat, en nu is die nog steeds niet verkeerd haha.


 

The Voice of Holland

Foto van ambitious.nl

Wanneer: Vrijdag
Begint: 20:30
Duur: verschilt per aflevering
Zender: RTL 4
Seizoen: 5

Mening:
The voice kennen we natuurlijk allemaal wel, en hoef ik dus weinig over te vertellen. Gewoon lekker om te kijken, weggekropen op de bank op vrijdagavond.

Whoeh.. Dat was wel heel veel BNN. Maar voor andere programma’s doe ik mijn televisie gewoonlijk niet echt aan. Ja Love at the First kiss en Zon Seks en je ouders in shock zijn ook nog wel leuk maar toch mochten ze niet in mijn lijstje. Kijken jullie ook naar deze programma’s of zetten jullie juist voor hele andere dingen de televisie aan? Er komt trouwens weer heeeeel snel een nieuwe netflix-aanraders aan!! Stay tuned!

Liefs,

Anique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *