Have you heard it: Nieuw ontdekte liedjes

Whieeeh mijn tentamenweek is afgelopen hallelujah! Maar daardoor heb ik dus, zoals al eerder gezegd, niet heel veel kunnen doen aan mijn blog. Ik wou vandaag het artikel met mijn 10 favoriete albums erop zetten maar ik was zo moe en zo weinig tijd dat het me niet lukte om een heel groot stuk te schrijven. Wel heb ik door de tentamenweek veel naar de radio geluisterd en dus nieuwe liedjes ontdekt! En die wil ik graag met jullie delen, want sharing is caring! 😉
Nou hier komen mijn nieuw ontdekte liedjes hoor!


I’m an albatroaz – AronChupa

Deze hoorde ik stiekem vorige week al, maar ik wist de naam van het liedje pas deze week dus hij telt toch wel een beetje mee! Het is gewoon een lekker nummer, die vooral met uitgaan leuk is!

Let me feel – Nicky Romero ft. Vicetone

Ook weer zo’n lekker nummer voor het uitgaan. Het is wel weer echt zo’n typisch ‘dj-liedje’ als jullie snappen wat ik bedoel haha. Het is gewoon weer een beetje 1 uit een dozijn, maar toevallig vind ik het dozijn dan wel leuk dus vind het zelf niet heel erg dat dit nummer er is maar ik zou het snappen als andere mensen zeggen dat het wat lijkt op bijvoorbeeld Avicci. ( Die trouwens ook een lekker nummer heeft, ook helemaal nieuw: The days)

Oh Cecilia – The Vamps

Whaaat, The Vamps?! Ja, niet alleen One Direction maar nu ook The Vamps. Het nummer is zo’n lekker meebler nummer, wat een raar woord om te typen trouwens meebler.. Maar goed, dit liedje heeft me voor een groot deel door deze tentamenweek gekregen!

Mistakes that I made – Eelke Kleijn

Whieeeh, lekker nummertje zoals we van Eelke Kleijn kunnen verwachten!

Nothing really matters – Mr. Probz

W A U W, wat een mooi nummer. Mr. Probz kennen we natuurlijk van het toch wel wereldberoemde Waves ( Maar dan wel een remix), maar hij heeft het toch weten te flikken om nog een heel mooi nummer te maken. Vaak zie je bij dit soort gasten dat je na 1 zo’n nummer als Waves eigenlijk al niks meer van ze hoort of dat de muziek toch echt niet zo goed meer is maar Mr. Probz is zeker een uitzondering! Je hoort echt gevoel in het liedje, maar zijn stem is dan ook echt heel mooi dus kan ook bijna niet anders. Geen andere woorden voor dan wauw mooi.

Steal my girl – One Direction

Aah, boyband alarm. Het liedje ken ik eigenlijk al langer, maar omdat ik de clip deze week pas voor het eerst zag tel ik hem toch mee. Gewoon een lekker meezing nummertje, als je even geen zin hebt in je huiswerk haha.

 

Dat waren de liedjes die ik deze week voor het eerst heb gehoord, met 2 uitzonderingen haha! Kende jullie deze liedjes ook nog niet of hebben jullie sommige ook al zo vaak afgespeeld dat je ze vrijwel helemaal kan meezingen? Laat het vooral even achter in de reacties!
Dan ga ik mij nu snel klaar maken voor een halloween feestje! Maar daar lezen jullie zondag of maandag meer over in alweer de 8e en 9e mylifeasanique!

Liefs,

Anique

Ik ben ook te vinden op:

Facebook || Instagram || Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *