Fotodagboek juni 2014 #2

fotocollage-erstellen.net-meine_collage (1)

 

En het is alweer juli, wat gaat de tijd toch snel. Alweer een maand van mijn vakantie voorbij helaas. Maar omdat het dus nu juli is betekend dit dat ik weer een fotodagboek heb van de maand juni! Deze maand bestond voornamelijk uit feestjes en voetbal, super tof dus. Ook deze keer doe ik alles gewoon random, dus geen volgordes van wat ik het leukste vond of op tijd.

Winkel van Sinkel

De eerste foto is genomen na de voetbal wedstrijd Nederland-Mexico. Iedereen blij want die hebben we gewonnen, en dat ook nog eens door Huntelaar. 😀 We keken in de Winkel van Sinkel, waar na de overwinning echt zo uitbundig gefeest werd, super leuk was dat.

IMG_625564796425142

Deze selfie is samen met een vriendinnetje die ik van mijn oude werk ken, en is genomen op het verjaardag- en slagingsfeest van een gezamenlijk vriendinnetje van ons. Dit was trouwens een van de vele slagingsfeestjes, want jeetje wat had ik er veel. En het allerleukste nieuws, er staan er nog steeds een paar op de planning; Vind ik leuk!

HHS

Lachend met een duim omhoog voor de Haagse Hogeschool want ja, ik kreeg deze maand te horen dat ik ben aangenomen bij mijn studie. Ik weet al 1,5 jaar dat ik deze studie wil gaan doen, dus nu ik eindelijk geslaagd en aangenomen ben kan het studentenleven dan eindelijk gaan beginnen. Jippieee, I’m looking forward!

SlamFM

Zaterdag 28 juni was ik bij Slam FM BeachBreak in Bloemendaal. De jongens op deze foto moesten butlers of iets dergelijks voorstellen, maar ik snapte niet helemaal hoe en wat maar ze zagen er niet verkeerd uit dus willen we best even met ze op de foto haha! Was een super leuk feest met onder andere Yellow Claw, Showtek en Vato Gonzalez. Dat was een dag drankjes en dansjes, helemaal top.

IMG-20140624-WA0010

Weer een oranje foto, nu tijdens de wedstrijd Nederland – Chili. Deze foto staat ook al in mijn post over het wk, dus hier ga ik niet zoveel over zeggen.

IMG-20140629-WA0033

Nog een foto van BeachBreak, een selfie samen met de meiden met wie ik hier naar toe was. Als jullie dit lezen, thanks voor de superleuke dag :)♥

IMG_20140702_222603

Een heéele vrolijke foto, na dat ik te horen kreeg dat ik dik geslaagd was! Ook deze heb ik al gebruikt in mijn post; geslaagd! Op mijn shirt staat ‘Just because’. Waarom ik zo blij ben? Just because I’m just graduated!

Snapchat-20140612055232

Selfietimeeee, even laten weten op snapchat dat we geslaagd zijn. Na alle blijheid, champagne en tranen thuis moesten we naar school om onze cijferlijst op te gaan halen en voor een kleine borrel. Deze borrel bestond natuurlijk uit cola en water, maar dat mocht de pret niet drukken! Iedereen was superblij, en ook nog eens super leuk; al mijn vrienden zijn geslaagd!

IMG_20140702_230327

Een zwart-wit foto, het moest nu wel want anders durf ik dit er echt niet op te zetten. Dit is na het lopen van de Utregse Meidenloop 2014. Hier komt nog een post over, maar wou het toch nu al even met jullie delen. Ik heb een persoonlijk record gelopen, dus ben super trots. De tijd die ik liep? Dat zien jullie pas in mijn volgende post.

10168141_726366734088262_1646760404_n

Smile :). Terrasjes pakken, heerlijk vind ik dat. Daar kan ik zo van genieten, zo ook deze maand. De foto zelf is niet in juni genomen, maar ik koos hem toch omdat ik deze maand zo veel heb kunnen genieten op terrasjes dat ik het er toch bij wou zetten. Dan nemen we maar een iets wat oudere foto, want deze is gewoon genomen in mei. Natuurlijk ben ik van plan om dit in juli gewoon lekker voort te zetten.

1980246_736322629759339_8248782421173661465_o

Samen met mama. Ik vond deze foto laatst weer terug tijdens het kijken in oude fotoboeken, zo leuk om te zien. Dit is echt een van mijn lievelingsfoto’s met mijn moeder. ♥

Snapchat-20140629052756

En nog een oranje voetbalfoto, ook tijdens Nederland-Mexico.

 

Zoals jullie zien bestond deze maand weer uit een hoop leuke dingen! Zoveel feestjes deze maand, echt twee of drie per week. Mij hoor je natuurlijk niet klagen haha! De feestjes waren voornamelijk omdat Nederland gewonnen had of omdat iemand vierde dat hij of zij geslaagd was.

Hoe was jullie juni? Ook zoveel feestjes?

Liefs,

Anique

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *