Fotodagboek juli 2014 #3 – Deel 1

#3

En het is alweer augustus, tijd voor de derde maand van mijn fotodagdoeken; juli! Deze maand was niet heel bijzonder, ik was veel met vrienden en familie maar heb niet hele speciale dingen gedaan. Die komen volgende maand weer, maar eerst nog een terugblik op juli. Onderaan dit bericht staat wat tekst om duidelijker te maken waarom die maar voor de helft is, en er deel 1 staat in de titel. Maar, daar gaan we!

IMG-20140708-WA00202

Zoals jullie al weten ben ik begin juli naar Walibi geweest, ook al heb ik er al over verteld ik wou hem er toch bij zetten!

IMG-20140803-WA0004

Ziet dit er niet heerlijk uit? De fruitspiesjes die mijn zusje gemaakt had voor het feest wat we 19 juli gaven. Mijn vader heeft dit jaar eenontzettend mooie (en oude 😉 ) bereikt, namelijk de 50! Hij heeft volgens mij al jaren zijn verjaardag niet gevierd dus moesten we hem toch wel echt aansporen om dit jaar wel zijn verjaardag te vieren. Uiteindelijk hebben we hem zo ver weten te krijgen, en er zelfs een thema bij mogen bedenken namelijk ”Beach”. Omdat we het er uit wouden laten zien als een strandtent noemde we ons huis voor één dag beach house paal 50, en we snappen natuurlijk wel waarom de 50 😉

IMG-20140721-WA0131

Met een deel van mn vriendengroep, gekkigheid en gezelligheid! Dit was een van de avonden die we deze maand met elkaar hebben doorgebracht, wat ik echt harstikke leuk vind! 🙂

IMG_20140725_225345

Geen beachfeest zonder water! We hadden s’middags al een badje opgezet, en uiteindelijk is bijna iedereen van de verjaardag in het water geweest. Al is niet iedereen er vrijwillig in gegaan, ook ik in het begin niet maar gelukkig was het zulk mooi weer en was het dus ook s’avonds niet koud.

Juli

Met mijn favoriete neefje op mijn rug liep ik op een woensdagavond rond, terwijl we kikkers en paarden aan het nadoen waren! Helaas zie ik hem niet zo vaak omdat we zo’n 6500 km van elkaar vandaan wonen. Maar de momenten dat we elkaar zien is altijd pret, en het leuke is dat hij de rest van week bleef slapen dus we hebben elkaar weer genoeg gezien haha!

IMG-20140721-WA0134

Een wel heel erg onduidelijke foto, maar ik wou hem er graag bij doen omdat  dit ook echt een hele leuke avond was. Dit was trouwens wel op de zelfde avond als de foto waarbij ”gekkigheid” stond, maar dan is deze foto een paar uur later genomen. Je ziet natuurlijk best wel wat blote bovenlichamen, dat kwam omdat we rond half 3 s’nachts dachten laten we eens een verfrissende duik in het meer nemen! Het was zo warm die dag en avond, dus verfrissend was het zeker. Ook al ging deze avond gepaard met een val tegen een boom en gekneusde vingers en polsen, alsnog was het een geweldige avond.

juli

Met mn pappie! Want ja ook in juli was het wk nog bezig, dit was voor de wedstrijd Nederland – Costa Rica. Samen met mn ouders was ik naar de stad geweest, naar een kroeg/restaurant waar we deze spannende wedstrijd keken. Gelukkig wonen we deze wedstrijd, maar god wat was het spannend met de penalty’s. Helaas hadden we tegen Argentinië niet dit geluk, maar toch ben ik echt trots op ons kleine landje. En op Huntelaar, ofcourse ;).

 

Op dit moment zit ik in Frankrijk, te genieten van het heerlijke weer. Dit betekend niet dat ik niet aan mijn blog denk, want ik weet dat ik nog steeds mijn fotodagboek van juli moest afmaken alleen is het probleem dat de wifi hier heel slecht is. Het heeft me 2 uur gekost om wordpress te laden, en om dan ook nog eens naar dit bericht te gaan. Verder is het natuurlijk belangrijk dat ik foto’s kan uploaden maar ik kan niet op mijn mail en dus de foto’s niet downloaden. Omdat ik toch wel heel graag wat van me wou laten horen heb ik bedacht dat ik mijn fotodagboek van juli in tweeën splits, en dit is dus deel 1. Het tweede deel komt zo snel mogelijk nadat ik terug ben van vakantie.ik hoop dat jullie dit ook kunnen waarderen, maar ik heb gewoon geen andere mogelijkheden.

Liefs vanuit het mooie Frankrijk

 

0 gedachten over “Fotodagboek juli 2014 #3 – Deel 1”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *