Fotodagboek juli 2014 #3 – Deel 2

#3

(Helaas,) Terug uit la France! Ik heb een heerlijke vakantie gehad, met lekker weer en goddelijk eten. Maar nu sta ik gewoon weer met mijn beide benen op Hollandse bodem na een lange auto reis. Maar terug in Nederland zijn betekend natuurlijk ook dat fotodagboek juli part 2 ein-de-lijk gepubliceerd kan worden. 🙂 Hallelujah, wat een bagger internet daar in het zuiden. Ssst hoor, maar soms was het ook wel lekker om echt minimum contact met de buitenwereld te hebben ;). Nou zijn jullie er klaar voor? Daar komt die, deel 2:

IMG-20140803-WA0009

Uiteten met de familie voor oma haar 86e verjaardag. Wat een leeftijd he, dat er nog maar vele jaren bijkomen en wat het allemaal nog leuker maakte was dat ik nu mijn familie uit Dubai weer zag. Het restaurant stond in een park, en er hoort een grote speeltuin bij dus mijn neefje en nichtje konden uitgebreid spelen terwijl ik kon genieten van het zonnetje, en later natuurlijk het lekkere eten.

IMG-20140803-WA0006

Nóg een foto van de verjaardag van vaders, dit keer met een hele goede ( en lieve) vriendin. Twee vrienden van mij hielpen me met het maken van cocktails voor de gasten. De cocktails werden zeer gewaardeerd, en we hebben ze dan ook met veel plezier gemaakt.

1406211390617

Selfieee, met mijn zusje en moeders. We waren hier lekker wezen zwemmen bij de Maarsseveense Plassen, iets wat we deze maand wel vaker gedaan hebben.

1406816154267

En nog een selfie, dit zijn mijn zusje en nichtje. Donderdag de 31e waren mijn zusje en ik met de trein (en tram) naar Scheveningen gereisd om op bezoek te gaan bij onze oom en tante. Omdat ik ga studeren in Den Haag krijg ik de sleutel van hun huis, zodat ik daar af en toe gebruik van kan maken. Als ik bijvoorbeeld een keer geen zin heb om naar huis te gaan, of ik juist wil genieten van het strand en kan genieten van de late uurtjes in Den Haag haha ;). Na de uitleg hoe de wasmachine, meter & waterstand, de elektriciteit en alles werkte was het tijd om lekker de zee in te duiken en te spelen in het zand.

Weer een foto van vaders zijn verjaardag, om deze maand mee af te sluiten.

 

Deze maand was voor mij vooral lekker naar de plassen bij ons in de buurt, afspreken met vrienden en familie en gewoon genieten. Geen gekke of bijzondere dingen maar gewoon gezelligheid. Nu ik hier, redelijk sun-kissed achter mijn computertje zit te tikken en de foto’s weer zie vind ik mezelf toch wel wat bleekjes haha. Maar al met al een leuke maand! En de maand augustus was & wordt alleen nog maar leuker! Dus, stay in touch!

Hoe was jullie juli?

Liefs,

Anique

♥ Facebook

0 gedachten over “Fotodagboek juli 2014 #3 – Deel 2”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *