Fotodagboek januari #5

1-Fotodagboek januari

 

Ik heb echt oprecht geen idee meer wanneer wat gebeurde, en ik heb ook van heel veel gebeurtenissen geen foto’s. Toch heb ik welgeteld 27 foto’s weten te vinden, die mijn januari een beetje kunnen omschrijven. Ik doe alles maar een beetje op thema dan, en dan vertel ik wel welke dag of gebeurtenis erachter zat. Enjoy!

 

09-IMG_078710-IMG_0791

Als eerst zag ik deze super leuke truien. Ironische aan de linkertrui is dat het een crop-top trui (of crop trui?) is en dat dat mij niet zo mooi gaat staan, met mijn ‘winterbody’ ;), en zeker niet dat er dan frietjes op staan haha. Die dino trui vind ik heel cool, maar heb hem niet gekocht want wil me kleding toch meer basic houden.

12-IMG_079413-IMG_0795

Na een dagje Amsterdam had ik zo ontzettend veel honger dat ik besloot dat 1 stukje pizza niet heel veel kwaad kon. Super handig dat je dat gewoon kan kopen op Amsterdam Centraal, en lekkerder dan weer friet.

11-IMG_079224-IMG_0802

En ik maakte ook nog deze foto’tjes in Amstedam, de rechter is genomen in de Leidsestraat! En ik heb echt een vraagje voor de echte Amsterdammer. Waarom moet er letterlijk op elk gebouw, paaltje of bord 3 kruisjes staan. Ik weet écht wel dat ik in Amsterdam ben, en dat jullie trots zijn op je stad maar overal?!

15-IMG_085016-IMG_0859

Ook bracht ik een dagje door in Gouda, want daar woont mijn vriendinnetje A. We moesten natuurlijk wel heel eventjes de toerist uithangen door een foto te maken voor het stadhuis!

17-IMG_086214-IMG_0816

En we aten samen 1 portie spareribs rond 15:00, maar we hoefde beide geen avondeten meer haha! Daarna hebben we ook nog een Oreocake gemaakt, die vulde ook wel heel erg!

Dit is dus een standaard situatie voor mij. Volgens mij heeft iedereen altijd zo iets van oh eten, laat ik even een foto maken! Ik moet mezelf er echt aan herinneren, maar vaak zijn het dit soort foto’s. Zo van, ja ik heb wel gegeten hoor! Dit was trouwens een broodje carpaccio op mijn werk haha.

Processed with VSCOcam with f2 preset02-IMG_0566

En ik ging samen met mijn daddy naar de Fenix foodhallen, wat ik daarvan vond lees je hier!
Ook ben ik een keer of 2 naar de IKEA geweest, en 1x kwam ik terug met een nachtkastje! Ik vind de rommel op mijn kamer steeds vervelender worden dus IKEA is dan de beste oplossing.

25-IMG_083126-IMG_0924

En ik was ook weer een paar keertjes met vrienden! 🙂

Hier waren S. en ik aan het koken. Wat we aan het koken waren? Zalm, gemarineerd in Wodka-Redbull. Of het lekker is? Ja! Of ik er een recept van wil opzetten? Ja! Dus als er vraag naar is, komt die er!

23-IMG_076105-IMG_0654

Ahhh het is echt weer warme chocomel met slagroom weer.. Zó een ontzettende caloriebom, maar oh zo lekker. 🙁 Dat is echt mijn guilty pleasure, maar zo slecht dat ik er echt mee moet stoppen.. Deze lekkere bom nam ik op mijn werk, voordeel aan werken in de horeca. Ik heb trouwens best wel heel veel gewerkt deze maand, daarom had ik ook weinig dingen om over te schrijven op mijn blog. Ik ga beter mijn best doen in februari!

En deze quote is heel toepasselijk voor iets wat snel gaat gebeuren, stay tuned…. 🙂

08-IMG_078227-IMG_0957

En daarom was ik ook in Amsterdam! Ik had een trainingsdag in Amsterdam voor het gene waar ik het de foto hierboven over had, spannend..

En eindelijk komt mijn aller beste vriend B. terug, na dat ik hem 2 maanden niet heb gezien 🙁

18-IMG_089707-IMG_0708

De laatste paar dagen sneeuwde het zelfs, joeeeeepieee!
En wow dit is bijzonder! Ik maakte een foto van mijn eten voordat ik het gegeten had, yes vooruitgang! Maaltijdsalade met zalm <3

19-IMG_091906-IMG_0663

Heel december en januari ben ik winkel in, winkel uit, pashokje in en pashokje uit gegaan. Dit omdat ik, na het 3 jaar lang dragen van mijn oude winterjas, een nieuwe winterjas nodig had. En toen ik de hoop volledig had opgegeven, het wordt wel gewoon nog een 4e jaartje, vond ik opeens in de Vero Moda deze jas. Aaaaah ik ben zo gelukkig! 😀

En ik heb gestoomde groente ontdekt, zó lekker en gezond. Vind ik fijn, lekker, leuk en awesome.

 

Nou, dat was het dan wel weer voor januari. Niet een hele bijzondere maand, zeker omdat die na december komt maar ondanks alles was het wel een leuke maand. Op naar februari! Op dit moment ben ik van plan om weer een maandje mylifeasanique’s te maken, maar dan moet ik niet vergeten om foto’s te maken.
Hoe was jullie januari?

Liefs,

Anique

 

0 gedachten over “Fotodagboek januari #5”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *