Fotodagboek december #4

Fotodagboek december

En dat was december. En dat betekend maar 1 ding, dat was dus ook 2014. Maar daar ga ik het niet over hebben! Nog 1 keer een terugblik op mijn december, en dan blik vooruit. Op naar 2015! Maar eerst wil ik jullie graag laten meekijken met mijn mega toffe december! Lees maar snel verder!

1

Deze foto’s zijn eigenlijk gemaakt in het laatste weekend van november, maar kon het niet laten om er niks mee te doen. Ik sprak af met een vriendinnetje dat ik ken van European Studies, of te wel mijn niet afgemaakte studie haha. Is er toch nog iets goeds aan over gebleven. Ik ging met haar Utrecht in, en we lunchten samen. De 4e foto is trouwens genomen op de Neude in Utrecht. Ze hadden daar hele grote schommels neergezet, die geluid maakte elke keer dat je heen en weer ging. Super leuk! Ook had ik dat weekend een open dag van de HKU. Het was wel leuk, maar denk niet dat het de studie is die ik wil gaan doen. Daarna ging ik ook nog even samen met haar lunchen. 🙂

2

 

En toen was het 5 december. Ik ging naar ARMIN VAN BUUREN; Armin Only!!! Ik wil niet te enthousiast over komen, maar dat ben ik weeeeel! Het was zoooo gaaf. Het begon om 10 uur, en om 5 uur liepen we de zaal uit. 7 uur lang Armin zien en horen, het was geweldig. We waren met een hele grote groep, maar ging er met mijn vader en twee goede vrienden naartoe.
De 2e foto is tijdens het liedje Ping-Pong, een van mijn favoriete liedjes! De 3e is mijn goede vriend D.
Op de foto links onder praat ik met Laura Jansen, kennen jullie die nog? Ze was echt super aardig, en toen ik haar een complimentje gaf reageerde ze heel lief. Super leuk om te merken dat het dus ook mensen zijn haha. De foto waar ik spring is een gevalletje ADHD, gecombineerd met heel veel enthousiasme. ( En stiekem een beetje spanning omdat het de eerste keer was dat ik 7 uur lang naar meneer Van Buuren kon luisteren.)
Was een TOP avond!

3

 

6 december vierde ik Sinterklaas met zowel mijn ouders als later met mijn vrienden. Ik heb veel Lush producten gehad, en ook nog eens twee boeken over reizen dus lekker verwend. Oh, vergeet ik bijna het aller leukste. IK GA WEER NAAR ARMIN VAN BUUREN. 21 Februari ben ik te vinden in de Jaarbeurs in Utrecht tijdens A State Of Trance, whoop whoop. Laat ik nu maar foto voor foto vertellen wat wat is, is denk ik het handigste!

Op 1 sta ik met mijn kleine, of toch niet zo kleine, zusje die naar het kerstgala ging. Trotse zus! De foto daarna (2) is een foto Disney monopoly want mijn ouders, zusje en ik zijn weer helemaal in to spelletjes. Supergezellig! 3 is samen met P die ik dolgraag bij haar bijnaam nu wil noemen maar ik heb nou eenmaal gezegd dat ik geen namen zou noemen. Ik heb deze maand voor ons doen best veel samen doorgebracht met haar, en dat blijft toch erg fijn. De middelste foto(4) is van moi en mijn vrienden tijdens de verjaardag van de liggende jongen. Voor de oplettende mensen, ja het klopt dat is boer J! Ook nog even een foto’tje met skips, en nog een met P en met mijn ‘kleine’ zusje.(5,6,7)

4

En toen was het alweer het midden van de week. En alweer een foto met P :). Op de 2e was ik wezen oppassen, op dezelfde kindjes die je op 9 ziet. Toen het ver na bedtijd was hoorde ik nog wat geritsel boven, dus leek het me een goed plan om even naar boven te lopen en te checken of alles goed ging. En toen lag op de overloop een briefje met in blokletters ANIEK, en daarin de tekst ‘Beste Aniek, ik vond het heel leuk dat je kwam oppassen en ik hoop tot de volgende keer. Liefs, Lisanne. PS. Ik hoop dat je deze brief hebt gevonden’. Hoe lief is dat? 🙂
Ook had ik in deze week een klassenuitje, what een klassenuitje? Je hebt niet eens een studie? Klopt, maar ik mocht mee met mijn oude klas dus dat was super leuk. Ook zag ik toen weer A, dat was weer leuk! (3) Ook ging ik naar Serious Request, (4,6,7,8), samen met 3 vrienden en mijn zusje. We hebben de brievenbus niet gehaald, want het was zoo druk en we moesten ook de trein naar huis halen. Wat die foto met die vlag hiertussen doet weet ik eigenlijk niet, maar zo liep ik door de Ziggo dome op 5 december.

5

En toen was het alweer de week voor kerst. De tijd ging zooo snel in december! Allereerst stuurde ik al mijn snapchat-vrienden en vriendinnetjes een snapchat kerstkaart inclusief lelijke (maar stiekem ook wel mooie) trui gebreid door mijn oma en mijn kerstmuts. Ook moest Skippie er natuurlijk bij! Ik zie nu pas dat ik de foto’s niet echt heel logisch in deze collage heb geplaatst, maar ach.
De 2e foto nam ik namelijk toen mijn zusje en ik het toetje voor het kerstdiner van eerste kerstdag gingen maken. We maakten Oreo-lollies. Met pure chocolade maakte we ( een soort voort) gezichtjes van Rudolf (The rednose reindeer, zie de rode neusjes (5)) en van witte chocolade maakte we het gezichtje van Olaf (Ja, die van frozen!). De 3e foto is met mijn lieve nicht tijdens het kerstdiner, en oooh wat hebben we lekker gegeten. We hadden konijn, twee pannen draadjesvlees, rosbief en nog heel veel andere dingen. Ook hebben we die avond heel gezellig spelletjes zitten spelen, en zelfs nog gedanst. Het was een mooie dag, met een klein zwart randje.

De foto daarna, 4, is wat ik noem perfectie. Kaas, ik heb daarvan gegeten als een dijker. Heeerlijk!
De foto met die drie meisjes, ik als einzelgänger met mijn steile haren en die andere twee krullebollen. Juist, dat ben ik met mijn nichtje en zusje. Je zou eerder denken dat mijn nichtje en zusje elkaars zusjes zijn, en dan valt het op deze foto nog heel erg mee!
Op foto 5 zag je mijn creatie, en op de 6e foto zie je mijn kleinste neefje. We gingen op de dag van kerstavond, die woensdag, schaatsen voor het Kurhaus in Scheveningen. We hebben daarna lekker bij mijn oom en tante gegeten, en zijn nog naar de kerk geweest. Selfie in het tuincentrum, whieeeh kerstboom kopen! (7) en mijn nieuwe schoenen!!!! Aaaah, ik heb 3/4 jaar geleden liberty nike air max gehad, maar daar kan ik echt niets meer mee. Toen liep opeens heel Nederland ermee dus had ik zoiets van nha laat maar ik hoef niet zo nodig weer air max. Tot ik deze schatjes zag, ooh ik was gelijk verliefd. Those are mine now!

6

 

En ook deze collage heeft geen logische volgorde.. 1. Op tweede kerstdag ging ik met mijn ouders en zusje naar Amsterdam, om heeerlijke spareribs(9) te eten. Ook ging ik twee keer de stad in op zoek naar een winterjas, ik denk dat ik wel 7 uur in totaal heb lopen zoeken wat een drama. Toch heb ik die twee keren wel lekker wat gegeten en gedronken in Utrecht. (2 & 4). De derde foto ben ik op een van mijn mooiere momenten, ahum. Ik zag na een half jaar eindelijk weer twee vriendinnetjes samen, ik had ze gemist! We gingen ook nog wat eten(6), en met hun ben ik dan ook een van die twee middagen wezen kijken voor een jas.
De sushi op foto 5 was bij de beste vrienden van mijn ouders. Was weer super lekker! Het boek op de 7e foto komt uit een, ik denk wel mijn lievelings-, serie. De boeken zijn geschreven door Tahereh Mafi, en gaan over een meisje die leeft tijdens Het Herstel. Dat is een periode van oorlog, maar dat krijgt zij allemaal niet mee want ze zit in een isoleercel. Dit komt omdat zij niemand kan aanraken.
De serie is in ieder egval een van mijn favoriete, hier moeten ze echt een film van gaan maken!!
Er was natuurlijk deze weken overal Sale, dus ook bij Lush. Dat was een winkel waarvan ik niet eens wist dat ze sale hadden, 50% zelfs! Dus kocht ik toch maar even deze bruisbal, als een soort nieuwjaars cadeautje. 🙂

7  En toen was het oud en nieuw.. Het thema van het feestje wat ik eerst had met mijn ouders en hun vrienden was Foud en nieuw.. Hier kan ik toch niets mee :(. Ik heb mezelf uiteindelijk maar heel zwaar opgemaakt, is ook fout toch? Mijn vader had zijn haar helemaal in zo’n vies staartje gedaan, en had mijn skileraar pak aan. Hij zag er dus heel erg uit als een foute, vieze skileraar haha. (1)
Ook stuurde P de foto’s van onze memorabele fotoshoot, waaronder dit prachtexemplaar haha (2). Ook was het de laatste week van december aan het sneeuwen, of te wel tijd voor chocomel met slagroom! (3) *vind ik leuk*.
De foto linksonder, 5 is van het bordspel monopoly. Mijn ouders, zusje en ik zijn weer helemaal gek van spelletjes. Omdat M. en ik nog nooit de normale monopoly hadden gespeeld kregen we die van onze vader. We speelden namelijk eerst altijd de disney-versie. Ook heel leuk hoor haha!
6 en 7: Selfie met mijn neefje en een selfie met M. bij oma thuis. Het is bij ons een soort van traditie om met oud en nieuw eerst even langs onze oma te gaan, voordat we naar het feestje van die avond gaan. Ik had zoals jullie kunnen zien ook nog een mooie haardband gevonden, dus ik was klaar voor een ‘foud’ feestje.
En de foto in het midden is met mijn vriendengroep met wie ik na twaalven de stad ben ingegaan, en waar ik dus samen mee het nieuwe jaar ben begonnen! <3

 

Zo, en nu zijn we zo’n 1600 woorden verder. Ik weet wel dat dit een van mijn langste blogpost ooit is haha, en volgens mij is die ook heel chaotisch.. Maar, zo was mijn december maand ook wel een beetje dus het past haha.

Hoe was jullie december? Hebben jullie ook zo genoten van deze maand?

Heel veel liefs,
& nog een voorspoedig 2015!

Anique

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *