Fotodagboek Augustus

Ik heb weer een hele hoop foto’s voor jullie! Er zitten een paar bij van mijn vakantie in Frankrijk, van mijn introweken en nog meer dingen die ik deze maand gegeten, gedronken en gedaan heb! Kijken jullie mee?

IMG-20150813-WA0050

Dit zijn uiteindelijk de enige twee foto’s die ik van mijn vakantie heb. Ik heb gewoon de hele vakantie bijna niets met mijn telefoon gedaan. Ik heb trouwens nog wel meer foto’s, maar dat is echt van dorpjes en ik weet niet of daar belangstelling voor is?

Dit is trouwens nog wel een foto van vakantie! Samen met Moesje in Ruoms, Frankrijk. Ik ben ook voor het eerst in Londen geweest, ook samen met mijn zusje. Ik was er nog nooit geweest, maar wat ik er nu van gezien heb vond ik het zeker een leuke stad. Deze foto is het Natural History Museum. Super mooi gebouw!

Ik ging ook een dagje naar Dancetour, een gratis door Nederland reizend festival. Ik ging naar de editie in Apeldoorn en het was echt heel slecht weer. Eerst had ik er niet zo veel moeite mee maar op het einde was ik echt aan het trillen van de kou. Hier begon ook mijn keelpijn die sindsdien met de dag erger is geworden. Toch was het verder wel erg leuk, met leuke mensen!

Hele blije foto, waar ik met vrienden onderweg naar het strandje ben! Dit was echt een van de laatste lekkere dagen.

En dit is mijn kamertje! Hij is niet groot, maar wel groter dan alleen deze foto. Grijs is wel echt dé kleur in mijn kamer dus ik moet met kaarsjes, posters en lampjes ook wat andere kleurtjes in mijn kamer krijgen.

En ik had een feestje in Tivoli Vredenburg! Super mooi gebouw in Utrecht, waar feesten en concerten worden gegeven. Ik was er tijdens de uitweek, dat is de introductieweek van Utrecht. Ondanks dat ik ergens anders studeer, was het erg gezellig.

En ook ik was naar Sail Amsterdam.  Ik was met een hoop vrienden, en we zijn ook op een van de hele grote boten geweest. We hebben daar echt wel dik een half uur naar alle langsvarende boten gekeken. Echt een tof evenement!

En nog twee foto’s met vrienden! Zien jullie hoe blij we zijn op de tweede foto? 🙂

Met mijn lieve chauffeur! Samen zijn we wel 5 of 6 keer naar Tilburg gereden om mijn kamer helemaal top te maken. Thanks daddy!

En toen ik een dagje niet naar Tilburg hoefde te rijden, ging de reis nog verder. Ik ging namelijk met mijn vriendengroep naar Landgraaf om te snowboarden. Was echt weer heerlijk om op een board te staan!

En toen was het alweer tijd voor de introductieweken! Mijn klas was Amerika dus we moesten zo veel mogelijk originele, leuke en grappige foto’s maken met de vlag. Ook hadden we een spelletjesmiddag waar we opdrachten moesten doen. Dit was 1 van de opdrachten, met 8 mensen op een zo klein mogelijk zeil staan.

En we hadden een pleinfeest! Het was echt twee uurtjes lang super mooi weer, maar dat was eigenlijk wel het enige moment van de twee weken dat het lekker weer was.

En een klassenfoto! Moet natuurlijk wel tijdens het uitgaan want damn, deze opleiding is niet alleen studeren. Dat is tijdens de introductieweken echt wel duidelijk geworden.

Dit zijn de enige meisjes uit mijn klas haha! We doen een sport-gerelateerde opleiding dus dan kan je er van uitgaan dat er veel jongens in de klas zitten maar we hebben nog geluk. Gemiddeld zijn het maar 3/4 meisjes per klas.

Met mijn huisgenootjes voor 1 week!

En nog een klassenfoto, wat een top week.

En ik kreeg dit tegeltje van J. Ik vergeet altijd dingen, en als grapje maken we dan dat dat door het bier komt.

En officieel hoort dit bij september maar ach ik doe hem er gewoon bij. Deze foto was gister, toen ik weer thuis kwam en met mijn zusje even de stad in dook om te winkelen. We hadden honger dus hebben we even snel lunch gehaald bij de Hema.

Zo, dat was me weer een maand. Ik had een hoop feestjes, activiteiten en mensen om me heen. Nu zijn we alweer in september beland, wat betekend dat ik weer ga studeren. Ik heb er zin in, morgen mijn eerste twee toetsen. Gelukkig tellen ze nog niet mee voor mijn studiepunten of iets maar het blijft toch weer spannend. September, kom maar dooooor! 🙂

Liefs,

0 gedachten over “Fotodagboek Augustus”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *