Finally: fotodagboek september!

What, ik loop wel heel erg achter. Maar ik heb wel heel positief nieuws! Mijn wordpress werkt eindelijk weer mee, damn dat duurde echt heel lang! Ik weet ook echt niet wat het nu was, maar ben ontzettend blij dat die het weer doet. Helaas heb ik volgende week al tentamenweek, dus ik ga nu niet heel veel gebruik maken van mijn blog maar het gaat weer komen. Om jullie toch een kijkje in mijn leven te geven; toch een kleine terugblik op mijn septembermaand en dan krijgen jullie zo snel mogelijk ook die van oktober! Lezen jullie snel mee?

Mijn vriendinnetje P kwam langs in Tilburg, en we hadden beide echt heel veel zin in een ijsje! We liepen dus even de stad in om een ijsje te halen en ja we waren er blij mee!

Ik heb weer een sportschool-abonnement, en dat bevalt me prima! Zelfs na een paar heftig avondjes weet ik me nog naar de sportschool te slepen. Kerstmis wordt mijn nieuwe doel!

Ik had introkamp van mijn studentenvereniging en het was zo gezellig! We waren Thaise Transgenders en liepen dus allemaal in jurkjes en met make-up op. Voor de drie meisjes in het groepje geen probleem, maar bij de 8 jongens was het echt genieten haha.

Studeren (en dan vooral het studentenleven eromheen) is best duur, dus ik ben maar weer op zoek gegaan naar een baantje.

September betekent natuurlijk Appelpop! Ik had dat weekend echt heel weinig tijd, maar ik kan natuurlijk altijd tijd vrij maken voor Kensington en oh wat waren ze gaaf!!! 🙂

En er moeten natuurlijk ook schriften gekocht worden zo aan het begin van het schooljaar!

En tja, studentenleven is bier. Ik kan er wel omheen praten dat het allemaal wel meevalt, maar dan zou ik niet eerlijk zijn en het is en blijft toch mijn blog waar ik met alle eerlijkheid kan vertellen wat en hoe. Ook al bevalt het andere mensen niet zo, sorry dan.

Ik had ook weer een paar familiefeestjes en sinds ik uit huis ben vind ik het zo fijn om weer met dit snoesje te zijn. Je gaat het echt weer waarderen als je een ander ziet!

Mijn beste vriendinnetje, en tevens nicht, werd in september 21! Dat is natuurlijk een 21-diner! Het eten was echt heerlijk en ondanks dat ik niet uit wilde gaan ben ik wel gegaan en ik heb genoten van de avond.

En samen met twee klasgenootjes ging ik naar Mission Impossible Rogue Nation en ik vond het echt een toffe film. Ik begin altijd bij het kijken van een actiefilm met een afkeur en op het einde zit ik echt op het puntje van mijn stoel zo tof!

Ik heb echt super veel gewacht deze maand. Op school, op de trein, in de supermarkt, bij de fietsenwinkel. Maar als je leuk gezelschap hebt maakt dat allemaal niet uit! 🙂

En ja, ik ben nu officieel jaarlid bij een studentenvereniging. Ik ben alweer een maand verder natuurlijk, dus tot nu toe heb ik er zeker nog geen spijt van! Zoveel feestjes en nieuwe mensen, heerlijk!

Processed with VSCOcam

Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat ik ook gewoon naar school ga! Mijn opleiding bevalt heel goed en heb een super leuke klas! Ik heb ondanks alle feestjes, borrels en mijn sociale leven in Utrecht pas 3 lessen gemist. En dat terwijl niets verplicht is!
Ik ga dan ook zeker mijn best doen de komende 3 weken tijdens mijn tentamens en dan ga ik me weer volkomen op mijn blog storten. Tot snel!!

Heel veel liefs,

en bedankt dat er nog steeds elke dag mensen zijn die deze blog bezoeken! Dat is iets wat mij zeker weer energie geeft om nieuwe stukjes te schrijven.

0 gedachten over “Finally: fotodagboek september!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *