Favoriete moment van 2015

Het is over 1 dag gewoon 2016, dit jaar is echt voorbij gevlogen. Ik vond 2015 een mooi jaar met prachtige herinneringen. Omdat ik nog steeds niet genoeg heb van al dat eten tijdens kerst heb ik een hele post over mijn favoriete ontbijt tot lunch en drankje tot stappen. Wil jij mijn jaar in favoriete momentjes zien? Lees dan snel verder!

Ontbijt:
Om 5 uur in de morgen zaten we in de taxi onderweg naar de leeuekop. Dat is leeuwenkop oftewel Lions Head, een berg naast de Tafelberg in Kaapstad. Ontbijt kreeg ik op dat belachelijke tijdstip niet na naar binnen maar na de enorm mooie ervaring en het enorm mooie uitzicht was het wel zo dat mijn buik begon te rammelen. In Kloof Street zat Knead Bakery waar ik ontzettend genoten heb van twee gepocheerde eitjes met spinazie en gekarameliseerde cherrytomaatjes. Ik heb helaas geen foto gemaakt van dit goddelijke ontbijt maar ik heb op internet wel een foto gevonden die een beetje laat zien hoe overheerlijke dit voedsel eruit ziet.

Lunch:
Kaapstad, ja die gaan we de komende maanden nog vele terug zien op deze blog. Mijn favoriete ontbijt was er, mijn lunch en ook het gezellig met vrienden een drankje doen was in het verre zuiden. The Old Biscuit Mill was een heel erg lekker foodhal waar ik meerdere keren naartoe ben gegaan voor ontbijt en lunch. Ik heb een paar foto’s van keren dat ik daar geluncht heb en dat was allemaal even lekker. Kiezen kan ik echt niet.

Diner:
1e kerstdag met mijn familie. Mijn vader en neef hebben ontzettend lekker gekookt en het zou bijna onaardig zijn om ze hier nu niet te vermelden. Tonijn, courgetti (het populaire spaghetti van courgette), kabeljauw en nog veeeel meer lekkere dingen.

 

Drankjes:
Hunters en Desperados waren toch wel de (alcoholische) drankjes die ik dit jaar het meest dronk buiten de normale keren uitgaan om. Hunters komt uit Kaapstad en is een cider en despo kennen we natuurlijk allemaal wel!

Festival + Sportmoment:
Ik ben niet naar heel veel festivals geweest dit jaar; TikTak, State of Trance en Appelpop. Daar blijft het volgens mij wel bij. Maar in Kaapstad was er een neonfestival na een hardloopwedstrijd en ondanks dat ik me echt belabberd voelde toen ik bij het evenement aankwam, kwam ik echt zielsgelukkig weer thuis. Een hele snelle 5KM hardgelopen en daarna keihard gefeest!

Stappen:
Vorig jaar ben ik gestopt met studeren maar ik was zeker niet de enige die het niet leuk vond, niet haalde of door andere redenen besloot een jaartje te wachten met studeren. Een paar van die mensen zijn dit jaar in Utrecht begonnen en daar heb je de UIT-week, Utrechtse Introductie Tijd. Ondanks het feit dat ik daar niet studeer heb ik wel een heel erg mooie avond tijdens die week mogen beleven. In Tivoli Vredenburg, het muziekpaleis van Utrecht en god oh god wat heb ik genoten. Het was nog heerlijk warm dus uit in een shirtje en kort broekje en met de leukste mensen was ik daar. Genieten!

 

Nou dat was me weer een jaar! Ik heb genoten, wat jullie?

Wat was jullie favoriete moment van 2015? Laat het me vooral weten, vind ik heel erg leuk om te lezen!

Heel erg veel liefs,
Anique

0 gedachten over “Favoriete moment van 2015”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *