Bucketlist 3

bucketlist

Bucketlists, we hebben er allemaal wel eens van gehoord neem ik aan. Zo niet, wikipedia heeft een mooie uitleg. (En dan lag je onder een redelijk grote steen maar dat terzijde). In het verleden heb ik al eens een bucketlist gemaakt, maar dat was samen met iemand en ik wil er ook nog eentje echt 100% voor mijzelf opstellen. Toen ik daarmee bezig was leek het me wel een leuk plan om elke week 5 punten van de lijst te delen met jullie, voor misschien wat inspiratie voor jullie! Let’s go!

large

1. Met dolfijnen zwemmen

Dit was vroeger een van mijn grootste dromen, en nu ik zo zat na te denken over alles wat ik wou kwam deze stiekem ook weer om de hoek kijken. Het lijkt me fantastisch om met zo’n beest(je) te kunnen zwemmen, spelen en genieten. Al vind ik het dan wel heel belangrijk dat ze in goede omstandigheden leven. Ik ben namelijk niet zo’n hele grote fan van beesten in gevangenschap, zeker niet als ze allemaal trucjes aangeleerd krijgen. (Zolang ze maar even met me willen zwemmen haha :D)

large (2)

2. Naar een groot concert/festival

Met de nadruk op groot dus. Nou ben ik wel op een groot festival geweest, appelpop, skycity en kingsland, maar ik bedoel meer Coachella, Burning man of toch iets kleiner Pinkpop. En als concert, echt een concert van Kanye West of iets dergelijks. In de Hmh of Ziggodome. ( Ben ik wel al geweest met Armin van Buuren, maar is toch niet 100% een concert.. Toch?!)
Maar het is zo duuuuuur. 🙁

3. Weer beginnen met voetballen

Nu het allemaal weer beter gaat met mijn knieën wil ik echt superduper graag weer bij een club voetballen. In een team, wedstrijden spelen en trainen. Jaa, ik hou zoveel van voetbal! Ik hoef niet gelijk weer in de selectie, maar wel gewoon lekker tegen een bal aantrappen met mensen die op hetzelfde niveau zitten. Dat het zeg maar echt een wedstrijd is!

large (1)

4. Broadway show zien

Ik hou van voetbal, maar tegelijkertijd is mijn liefde voor musicals minstens zo groot. Hoe vet is het dan om naar een show op Broadway te kunnen kijken. Dat is net zo iets als El Classico in voetbal, toch?! Het liefst zou ik dan naar The Lion King gaan, hoop dat die nog speelt als ik eindelijk een keer in New York kom..

488_fullimage_amsterdam theater carre zaal_560x350

5. Weer in een theatervoorstelling spelen

Weer?! Jaa, ik heb 3 jaar op musicalles gezeten en heb toen ook in meerdere musicals gespeeld. Nou is mijn ‘zangstemmetje’ niet meer wat het geweest is, maar acteren kan ik volgens mij nog wel. Nou, dan is de enige optie die overblijft het theater. Ook supervet natuurlijk! Scheelt ook dat ik daar niet hoef te dansen trouwens.. Het liefst een rol waar je al je energie in kwijt kan, heerlijk is dat!

 

Dat waren weer 5 dingen die ik graag zou willen doen. Een paar actieve dingen dit keer, maar ook wat dingen uit het verleden die ik weer wil doen! 

Liefs,

Anique

0 gedachten over “Bucketlist 3”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *