Bucketlist 2

Bucketlists, we hebben er allemaal wel eens van gehoord neem ik aan. Zo niet, wikipedia heeft een mooie uitleg. (En dan lag je onder een redelijk grote steen maar dat terzijde). In het verleden heb ik al eens een bucketlist gemaakt, maar dat was samen met iemand en ik wil er ook nog eentje echt 100% voor mijzelf opstellen. Toen ik daarmee bezig was leek het me wel een leuk plan om elke week 5 punten van de lijst te delen met jullie, voor misschien wat inspiratie voor jullie! Let’s go!

large (2)

1. Roadtrippen 

Hier heb ik al een keer eerder over geschreven maar het blijft er echt een die ik MOET afstrepen! Het lijkt me fantastisch om met rugzak op van plek naar plek te reizen, nieuwe dingen te ontdekken, nieuwe talen, nieuwe culturen. Ja, wauw! Het liefst begin ik in Europa, want voor mijn gevoel trekt iedereen naar Azië of Amerika. Nou, laat mij dan maar lekker op mijn eigen continent blijven. Hier zijn volgens mij nog genoeg ”onontdekte” steden en plekken.

large

2. Noorderlicht zien

Lijkt me toch nog wel heel bijzonder, om zo iets groots in de lucht te zien. En al die kleuren. Het liefst zou ik hem ergens in Noorwegen of Finland of iets dergelijks. Lijkt me echt machtig mooi.

large (1)

3. Eigen kat

Hoeveel ik ook hou van onze dikke kat Skip, deze wens heb ik al heel lang. Hoe geweldig is het om echt je eigen katje te hebben. Ik ben écht een kattenliefhebber, en hoe erg ik ook me best doe om honden leuk te vinden het lukt me echt niet om die stinkende, kwijlende en te energieke beesten leuk te vinden. Nee doe mij maar zo’n lekkere arrogante maar toch stiekem lieve kat haha. Misschien wordt ik later wel gewoon een alleenstaand kattenvrouwtje, lijkt me een goed idee. 🙂

country

4. Wonen in een ander land

En dan natuurlijk het allerliefst in Rome. Deze stond óók al in de post over mijn Dromen, maar wou hem toch nog even delen. Want jeetje, ik ben verliefd op deze stad. In de andere post staat ook een mini ode aan de stad van de Romeinen. Daarom ga ik er nu verder niet op in.

Maar ik zou ook maar al te graag in een andere stad willen wonen, al is het maar tijdelijk. Gewoon het echte leven in andere landen leren kennen. Berlijn, Sydney en Boston; kom maar op!

5. S’nachts zwemmen

Dit was mijn vijfde punt, en tijdens het schrijven bedenk ik me opeens dat ik dit afgelopen zomer al eens gedaan heb.. Oeps snel een 6e opschrijven haha!

large (3)

6. Oud worden met iemand van wie ik hou

En dat hoeft echt niet gelijk een jongen ( of meisje you never know 😉 ) te zijn, maar meer een vriend die ik bijvoorbeeld nu al heb en over 70 jaar nog spreek! Dat lijkt me wel heel mooi, en heel leuk dat je dan zoveel herinneringen samen hebt. Duurt wel nog een tijdje voor ik dit dan kan afstrepen :p.

 

En zo heb ik er al weer vijf punten opzitten. Stiekem 6, want ik wil best nog een keer s’nachts gaan zwemmen! Dat is zo gek maar ook weer heel lekker. Tip: Doe dit dan wel in de zomer haha.

Hebben jullie (ondertussen al) een bucketlist? Staat daar ook een van deze 5/6 punten op?

Heel veel liefs,

Anique

ps. Het is trouwens heel toevallig dat ik bij 4 en 6 zo’n Before i die foto kon vinden! 🙂
pps. Foto’s komen van weheartit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *