Bucketlist 1

Bucketlist-travelEen van de dingen die ik ooit nog wil kunnen afstrepen! 

Bucketlists, we hebben er allemaal wel eens van gehoord neem ik aan. Zo niet, wikipedia heeft een mooie uitleg. (En dan lag je onder een redelijk grote steen maar dat terzijde). In het verleden heb ik al eens een bucketlist gemaakt, maar dat was samen met iemand en ik wil er ook nog eentje echt 100% voor mijzelf opstellen. Toen ik daarmee bezig was leek het me wel een leuk plan om elke week 5 punten van de lijst te delen met jullie, voor misschien wat inspiratie voor jullie! Let’s go!

kaapstad

1. Naar Kaapstad. 

Kaapstad lijkt me zo’n geweldige stad, mede omdat het in Zuid-Afrika ligt wat me een geweldig land lijkt. Maar om de Tafelberg, Robbeneiland, de pinguïns en alle andere fantastische dingen in deze stad te kunnen zien met eigen ogen. Ja, dit is echt 100% zeker een punt die ik op mijn lijst moet zetten!

italiaans leren

2. Italiaans leren. 

De mooiste taal van in ieder geval het Europese continent. Hoe mooi alles klinkt als je het uitspreekt, en het feit dat je dan met alle italianen kunt praten. (DUH Anique.) Maar ja, ik ben al goed opweg! Ik kan in ieder geval een glas witte wijn bestellen dus kom maar op!

large (1)

3. 100 bloglovin’ volgers

Bij elke nieuwe volger doe ik een dansje, maar bij 100 volgers ga ik helemaal uit mijn plaat! Ik zit bijna bij de 50, maar ik droom alweer verder dan dat!

large (2)

4. Vrijwilligerswerk doen

En dan natuurlijk het aller liefst in het buitenland! Maar het feit dat je iets voor iemand kunt betekenen is toch al heel mooi, en het is ook zeker iets wat ook voor jezelf goed is. Ja, dit gaat nog wel gebeuren. Ik ben niet zo bang dat deze niet zal worden afgestreept! 🙂

large

5. Op blind date gaan

Haha, toevallig was er laatst op mijn werk een speed-date avond. In het begin dacht ik van nou, ik ben benieuwd. Maar hoe later het werd, hoe leuker de jongens (maar ook meisjes hoor) werden. (Ik stond trouwens zelf achter de bar). Dat heeft me aan het denken gezet en het lijkt me legit een keer leuk om gewoon, helemaal gek, met iemand op date te gaan die je nog niet kende. Dus ook niet dat ik een keer iets gezien heb. Gewoon samen wat drinken en we zien wel hoe en wat. Wie regelt dit voor mij? Hahaha.

Wow, dat waren al weer 5 dingen! Ik heb echt nog genoeg inspiratie voor nog 100 dingen die ik wil doen. Een bucketlist is ook eigenlijk iets wat je dus moet doen voor je dood gaat, maar ik geloof dat ik nog wel even heb! Ik hoop dat alles zo snel mogelijk gebeurd, maar het geeft niet als ik voor het een net iets langer moet wachten dan op het ander. Heb geduld, zeg ik maar.
Hebben jullie een bucketlist? En staat daar toevallig een van deze 5 punten op? Laat het vooral achter in de comments, en zo niet; welke punten hebben jullie dan?

Heel veel liefs,

Anique

0 gedachten over “Bucketlist 1”

    1. Zo’n mooie taal hé! Je moet eens proberen via duolingo! Daar ben ik nu mee bezig en ken echt de basis van de basis maar goed, ik kan al meer dan de gemiddelde Nederlander haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *