BLIJ 3 FEBRUARI 2016

Blij ben ik heel vaak, ik lach veel en vind heel veel dingen heel leuk. Nu lag ik in bed te bedenken wat mij in januari allemaal blij heeft gemaakt en kwam tot de conclusie dat ik dit eigenlijk wel even moest opschrijven. Wat een leuke maand! Nu ben ik natuurlijk een beetje bang want blue monday Γ©n tentamenweek komen eraan. Toch is dit juist een extra motivatie om het lijstje te maken zodat ik deze dan terug kan lezen en dat ik dan hopelijk de dip van de ergste maandag van het jaar kan trotseren!

πŸ™‚ Liefste vriendje van de wereld hebben *kwijl*
πŸ™‚ Mijn huid dat weer gezond wordt na de enorm afgenomen hoeveelheid alcohol
πŸ™‚ Dat ik avocado lust, wat weer heel goed is voor mijn herstellende huidje
πŸ™‚ De 4 feestjes waar ik deze maand naartoe ben gegaan
πŸ™‚ Deadlines heel erg op tijd af hebben
πŸ™‚ Nieuwe album van Yellow Claw
πŸ™‚ *kwijl* verliefd zijn *kots*
πŸ™‚ Als een samenwerking in een keer goed gaat
πŸ™‚ Inspiratie hebben voor Dearanique
πŸ™‚ Interieurs kijken op Pinterest/Instagram/Tumblr
πŸ™‚ Als ik een van mijn mutsen weer op kan (De kou is dan weer een minpunt)
πŸ™‚ Troye Sivan – Youth
πŸ™‚ Verzorgde haren na een knipbeurt bij de kapper
πŸ™‚ De conductrice die me aan ziet komen rennen en even wacht met de deuren van de trein sluiten <3
πŸ™‚ Huilen van het lachen
πŸ™‚ PANG! (Zweedse artiest, hebben echt heeeerlijke nummers)
πŸ™‚ Foto’s maken met mijn wegwerpcamera
πŸ™‚ In spanning wachten op de foto’s van mijn wegwerpcamera
πŸ™‚ Fotograferen waar ik van hou
πŸ™‚ Jan VS. Geraldine in Zuid-Afrika!!
πŸ™‚ Spontane ideeΓ«n die werkelijkheid worden
πŸ™‚ Bijna carnaval (!!)
πŸ™‚ De markt op zaterdag en dat mijn Utregse accent dan een tikkeltje opkomt
πŸ™‚ Thuis zijn
πŸ™‚ Denken aan mijn lieve vrienden
πŸ™‚ Met mijn lieve vrienden zijn
πŸ™‚ Good hair day, gebeurt helaas zelden
πŸ™‚ Spontane acties
πŸ™‚ Het strand ook al waait het hard
πŸ™‚ Mijn nieuwe schoenen omg!
πŸ™‚ Eerste festival van het jaar al gehad hebben
πŸ™‚ ALLES VAN SEMESTER 1 GEHAALD HEBBEN MET EEN 7.2 GEMIDDELD!
πŸ™‚ Dit allemaal dus!

Whieh het is best wel weer een leuk maandje geweest. Ik heb heel veel zin in februari want dan is vakantie, carnaval, Valentijnsdag, ik woon weer thuis en ga weer lekker sporten! Hoe is jullie maand gegaan? Veel leuke dingen meegemaakt of was het meer een maand vol met ‘Blue Mondays’?

Liefs,

Anique

 

3 gedachten over “BLIJ 3 FEBRUARI 2016”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *