Anique goes Youtube!

Whieeeh jaaaa ik ben er ook zo een geworden. Ik had altijd al een YouTube kanaal, maar dat was eigenlijk alleen voor school en om naar al mijn abonnementen te kunnen kijken. Maar nu, na het even helemaal opgefrist te hebben, begin ik er ook aan. Mijn eigen kanaal. Alleen. Al hoewel, het plan is dat ik hem deel met mijn beste vriend. Dat is dan ook de eerste die ik bij naam ga noemen op mijn blog. Het is Bas! ­čÖé

We zijn namelijk begin juni samen naar Frankrijk gegaan, en daar heb ik een filmpje van gemaakt! Bas heeft een GoPro, wat natuurlijk prachtige beelden oplevert. Vergeet niet het filmpje op HD te zetten.

Filmpje

En nu zijn we dus van plan om samen nog meer van dit soort filmpjes te gaan maken! We gaan waarschijnlijk vrijdag beginnen met ons eigen stadje Utrecht, en als we beide weer studenten OV hebben willen naar verschillende steden door heel Nederland. En wie weet, misschien gaan we ooit weer internationaal.

Dit is wel de stijl video’s die ik wil maken trouwens! Ik ben heel benieuwd wat jullie vinden van een bewegende Anique haha! Het filmpje staat ook op Vimeo, waar jullie mij ook kunnen volgen, maar mijn YouTube Kanaal vind je┬áHIER!

Laten jullie weten wat jullie ervan vinden?

Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *