4 blogs die ik bleef lezen tijdens mijn blogdip

In mijn vorige blog vertelde ik dat ik de afgelopen vier maanden mijn interesse in het bloggen verloor. Niet alleen in mijn eigen blog maar ook in die van andere bloggers. Het maakte me allemaal niet meer zo heel veel uit dat dinges dit deed en de ander daarheen ging. En ergens is het ook vervelend om te merken dat andere wel hun echte hobby of passie hebben gevonden in het bloggen en om dan zelf niet helemaal te weten wat je nou met de blog wil doen. Toch wisten de volgende 4 blogsters mijn aandacht zo vast te houden dat ik in ieder geval wekelijks de blogs bleef bekijken en lezen!

Twee keer per dag komt er op annemerel.com een nieuw artikel. De artikelen variëren tussen recepten, favorieten of verhalen over haar hardloopwedstrijden (Ze loopt ook . Deze artikeltjes lees ik eigenlijk altijd trouw en sporen me soms ook daadwerkelijk aan om iets te gaan doen. Sinds vlogmas 2016 vlogt zij ook dagelijks en ook deze kijk ik trouw. Haar blog én Instagram hebben mij al vaak gemotiveerd om toch te gaan hardlopen of planken.

Ondanks dat hier niet dagelijks een post verschijnt lees ik op zondag graag haar “things that made my week”-artikelen. Ze (Femke) schrijft altijd heel leuk, heeft een kat die vaak op haar blog terug komt en heeft een eigen webshop! Ontzettend leuke kaarten, notitieblokken en mokken van haar kat Wikkie!

Jennie volg ik al heel lang en ook bij haar lees ik wekelijks haar “my week in pictures”. Haar foto’s zijn altijd super mooi en ze schrijft lekker vlot. Ik vind haar vooral heel inspirerend hoe ze op haar leeftijd al een heel eigen bedrijf heeft en bij #workmode werkt. Geeft me altijd een boost om zelf ook weer wat van mijn leven te maken haha.

Vera was samen met Diana van Disfordazzle de eerste blog die ik ging volgen. Dat is al zo’n 5 jaar geleden als ik even opzoek ga naar de filmpjes van Vera. Ik kwam haar namelijk op YouTube tegen en ben daarna haar blog gaan lezen. Ik vind het heel leuk om te zien hoe Vera haar filmpjes en foto’s steeds mooier zijn geworden en dat ze ook groeit in zelfvertrouwen. Maar ze heeft het ook over eerlijke onderwerpen zoals zelfbeeld en niet het ‘ideale gewicht’ hebben. Dat vind ik heel fijn want dat maakt haar ondanks dat ik haar nooit gezien heb heel erg echt.

 

Niet een heel vernieuwend lijstje maar vast leuk om te lezen wie ik bleef volgen! Wie blijven jullie lezen als jullie een keer wat minder tijd hebben om blogs te lezen?

 

Liefs,

Anique

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *