♥BLIJ 10/02

Blij om grote dingen zijn we allemaal wel eens maar blij zijn met kleine dingen vergeet ik nog wel eens. Daarom heb ik hier een heel fijn lijstje vol fijne dingen die mij de afgelopen weken heel erg blij maakte.

 

Winnen met voetbal ♥ Scoren met voetbal ♥ Planet Earth kijken ♥ Klaar zijn met Gilmore Girls maar nog wel GG ‘A year in the life’ dat op me wacht ♥ Het idee dat ik deze zomer wéér naar Zuid-f*cking-Afrika ga ♥ Weer zin hebben om posts te schrijven ♥ Pathé Unlimited Card hebben en nu alle films in de bioscoop kunnen zien ♥ Harry Potter voor het eerst kijken (Ja, echt!) ♥ En zelfs deel drie in de bioscoop kunnen kijken ♥ Mijn nieuwe H&M aankopen ♥ Mijn H&M jas zelfs heel blij ♥ En mijn sportbh’s die ik zo mooi vind ♥ Hardlopen met papa en moes ♥ Nieuwe kattensokken van Aliexpress ♥ En mijn nieuwe wenkbrauw penseeltje van Aliexpress ♥ Dat het goed gaat met mijn lieve oma ♥ En natuurlijk opa ♥ Mijn lieve vriendje, nog steeds ♥ Bezig zijn met het zoeken voor een Minor ♥ En opzoek naar een stage ♥ Nieuwe dop voor mijn dopper waardoor het net een bidon is ♥ Alle studiepunten die je tot nu toe kon halen in de pocket hebben ♥ Gezond eten ♥ Salades, groente en fruit klaarmaken voor school ♥ Nieuwe recepten bedenken ♥ Mijn lieve voetbalteam ♥ Dat mijn vriendinnetje A. weer terug is uit Canada ♥ In begin februari in de zon op het terras kunnen zitten ♥ Afspreken met een vriendinnetje die ik veel te weinig zie dat we elkaar echt vaker gaan zien ♥ Mijn twee beste vrienden ♥ Begonnen zijn met een Bullet Journal bij houden ♥ Dat het nu toch wel richting lente gaat, de meeste wintermaanden zijn voorbij ♥♥♥♥

 

Wat maakte jullie blij de afgelopen weken?

 

Liefs,

 

Anique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *