♥ Valentijnsdag: Cadeaus voor hem en haar

hart-5hart-5hart-5hart-5hart-5hart-5hart-5hart-5hart-5hart-5hart-5hart-5

Een hele goede avond allemaal! Het is denk ik wel duidelijk dat ik met een kleine Valentijns-special bezig ben haha. Dinsdag kwam ik met 10 films geschikt voor een date, gister met een hele lieve actie voor Valentijnsdag en morgen komt er nog één met ideeën voor last-minutes dates! Maar voor vandaag staan er 5 cadeautjes voor man en vrouw op het programma. Dus heb je geen idee wat je moet geven, lees dan vooral even verder.

Voor hem: 

  1. Ring: Een ring vind ik altijd heel mooi staan bij mannen. Als een mannenhand ook een beetje verzorgt en sterk eruit ziet vind ik het ook echt mannelijk. Je hebt verschillende groten, maten en kleuren!
  2. Armband: Ook dit is een sieraad wat ik echt kan waarderen bij een mooie man. De armband kan gewoon van stof zijn, zo eentje die je vaak op een markt vind of juist van zilver of metaal.
  3. Luchtje: Beetje standaard en misschien ook wel wat duur maar laat ik het zo zeggen, op deze manier bepaal jij wel waar jou Valentijn naar ruikt. Win-win situatie dus!
  4. Collage: Maak een boekje/collage/waslijn of whatever om de verloop van jullie relatie te laten zien. Denk aan foto’s, kaartjes van de bioscoop of dierentuin, lieve briefjes die over en weer gestuurd zijn. Als je dat allemaal bij elkaar stopt heb je een heel lief en origineel cadeau! Dit kan een man natuurlijk ook voor een vrouw doen! Scoor je pluspunten mee.
  5. Hoesje: vaak hoor ik mannen wel zeuren over dat ze een nieuw hoesje voor de telefoon willen maar zelf moeite doen is dan weer te veel gevraagd. Makkelijk voor jou dus want nu kan jij dit mooi als cadeautje kopen.

Voor haar: 

  1. Douchespullen: Iets voor onder de douche is altijd goed! Een mooi pakketje van Lush, Rituals of Bodyshop, yes please!
  2. Kaarsen: Ik ben dol op kaarsen en waardeer het ook echt als ik die als cadeautje krijg. Denk aan een mooie geurkaars of een kaars met een mooi etiket.
  3. Chocola: Zeker als jullie niet echt aan Valentijnsdag doen is dit toch een lief (en lekker) gebaar. Een mooi doosje bonbons kan nooit kwaad geloof me!
  4. Dagje sauna: Wel aan de prijzige kant maar voor de liefde moet je iets overhebben zal ik maar zeggen. Kan net zoals de collage ook door vrouw aan de man gegeven worden trouwens!
  5. Bloemen: Simpel cadeau maar komt zeker lief over! Bosje rode rozen en mijn dag is goed.

Natuurlijk zijn er nog een hele hoop andere cadeaus die je kan geven, die nog origineler, leuker, liever maar ook duurder zijn! Als jullie veel aan Valentijn doen dan kunnen jullie daar voor kiezen en voor de studenten en dus minder bedeelden onder ons is dit een prima lijstje met leuke en lieve cadeautjes! Wat geven jullie dit jaar voor Valentijnsdag?

Liefs,

Anique

Eén gedachte over “♥ Valentijnsdag: Cadeaus voor hem en haar”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *