♥ update dearanique

Hallo lieve lezers van Dearanique,school

Terwijl ik dit schrijf zit ik in Frankrijk, op een camping aan de zee, met een groot glas Aperol naast me. Zijn jullie al een beetje jaloers? Ja? Oh dan vertel ik maar niet dat er naast me een kilo spareribs warm ligt  te worden ;). Sorry, ik dwaal af.

 

Ik schrijf deze post omdat ik deze vakantie toch heb zitten nadenken. Wil ik doorgaan met Dearanique, of wat wil ik nou eigenlijk met Dearanique? Na lang nadenken, wikken en wegen, overleggen met mijn ouders ben ik er denk ik wel zo ongeveer uit.  

Als eerst gezegd te hebben, ik wil vooral heel graag doorgaan. Want ik vind het leuk om dingen te schrijven, en het nog leuker dat er wel degelijk mensen zijn die mijn “verhaaltjes” willen lezen. Maar omdat ik dit jaar toch ook zelf best wel wat nieuwe dingen ga meemaken, zoals studeren in een andere stad, heen en weer reizen, misschien op kamers gaan, bij een studentenvereniging gaan en nog veel, heel veel meer wordt het voor mij best lastig om telkens te schrijven over speciale uitjes die ik ga doen etc. Ook omdat ik verder niet heel veel inspiratie heb om over dingen te schrijven, want om eerlijk te zijn heb ik niet echt talenten om over te schrijven. Ik ben geen kei goede sporter, ik interesseer mij niet (genoeg) in mode om daar over te schrijven en om nou elke dag te schrijven over welke serie ik die dag gekeken heb is ook niet alles haha.

Kleine onderbreking, de dag nadat ik dit schreef ging ik naar huis en toen kwam een druk maar leuk weekend en nu schrijf ik verder na mijn eerste dag aan de hoge school, officieel als student dus(!! :()). Maar om verder te gaan op de onderbreking, het regent hier nu ook en het is zo koud dat ik gewoon weer in mijn lekkere warme onesie zit. Oké, en we gaan weer verder.

Omdat ik zelf dus nog een real dummie ben op het gebied van studeren en het studentenleven, leek het me wel leuk om een soort van “student zijn voor dummies” blog te zijn. Over hoe ik de dingen ervaar, en hoe ik erover denk. Ikzelf heb namelijk het idee dat is voor zowel de oudere die al gestudeerd hebben leuk is om te lezen, maar dat dit ook juist leuk en fijn kan zijn voor de mensen die daar nu nog te jong voor zijn. Zo krijg je namelijk best een beetje een idee van hoe het is om een student te zijn.

Nou is dit natuurlijk een beetje in grove lijnen wat ik wil gaan doen , maar ik wou graag weten hoe jullie hier over denken. Lijkt het jullie leuk om dit te lezen, hebben jullie wat kleine aanpassingen of hebben jullie misschien juist nieuwe en andere ideeën voor me? Zeg het dan vooral tegen me want ik wil heel graag mijn blog behouden, en te schrijven over dingen die ik leuk vind en wat andere leuk vinden om te lezen.

Nog een laatste keer, heb je ideeën, of juist problemen laat het vooral horen!!

Heel veel liefs,

Anique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *